Peg Parneviks avslöjande: Filip Lamprecht gjorde slut via sms

När Peg Parnevik gäster podcasten Bröttarbröder berättar hon att hennes expojkvän, Filip Lamprecht, gjorde slut via sms. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Filip Lamprecht gjorde slut 2021. Detta efter sex år tillsammans. Nu berättar Peg hur förhållandet tog slut.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var ett par i sex år. Men under 2021, under tiden Filip var med i Let's Dance våren 2021, tog det slut. Och det är när Peg Parnevik gästar podcasten Brottarbröder, som drivs av Martin och Jimmy Lidberg, som det kommer fram hur förhållandet tog slut.

Peg Parnevik berättar om måendet efter uppbrottet med Filip Lamprecht

I podcasten diskuterar de hjärtekross, vilket får Peg att berätta hur dåligt hon mådde efter uppbrottet, och förklarar att hon blev deprimerad. 

– Det var väl ändå på gränsen, lite självmordstankar. Det har jag aldrig sagt, säger hon och tillägger:

– Jag mådde jättedåligt. 

"Kom från ingenstans"

Hon berättar att hon dels mådde dåligt till följd av att hon fick utstå hat på sociala medier, men också på grund av hur själva uppbrottet gick till. Hon berättar att hon inte alls var beredd på Filips besked, utan hade helt andra framtidsplaner med honom:

– Jag var inte med på det. Det kom från ingenstans. Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, säger Peg Parnevik i podcasten och tillägger sedan:

– Det var en chock, det var väldigt traumatiskt för jag var inte beredd. 

Peg Parnevik: Filip Lamprecht gjorde slut via sms

Därefter får hon frågan om hon vill berätta hur förhållandet tog slut, och berättar då att Filip Lamprecht gjorde slut med henne via sms:

– Men jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig. 

– Jag kom hem och han hade flyttat ut. 

Hon berättar att hon och Lamprecht aldrig har pratat om uppbrottet och hur det gick till, vad som låg bakom. Att de försökte vara vänner efter uppbrottet, men utan att lyckas. 

– Det var galet. Hela min världsbild förändrades ju.