T-Rex och Forskaren i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

T-Rex och Forskaren i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4.
Dela på Pinterest
T-Rex och Forskaren är en av sångfåglarna som tävlar i Masked Singer Sverige. Men vem är det som gömmer sig bakom den coola dräkten? Här är alla ledtrådar från T-Rex och Forskaren.

Gissningsleken Masked Singer Sverige är tillbaka i rutan. I den tredje säsongen får tittarna se 12 nya hemliga kändisar imponera med sina sångröster iklädda oväntade dräkter.

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

De som ska försöka lista ut vilka som gömmer sig bakom dräkterna är den sittande panelen, som för tredje gången i ordningen tar plats i panelstolarna. Panelen innehåller Felix HerngrenMåns ZelmerlöwNour El Refai och Pernilla Wahlgren

Vem är T-Rex och Forskaren i Masked Singer Sverige?

T-Rex och Forskaren uppträdde i det första avsnittet av Masked Singer Sverige säsong tre. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Tror du att du vet vem det är? 

Det här sa T-Rex och Forskaren: 

– Det är jag som är T-Rex och det där är Forskaren. Vi är en stor succé tillsammans. Under åren har vi blivit som en enda stor familj och även om jag har haft huvudrollen i vår duo så kan man säga att du, Forskaren, utvecklade mina celler så att jag fick liv i en större värld.

– Som T-Rex vinner jag oftast mina kamper. Jag behärskar det mesta och jag ser dessutom som en krack. Det kan hända att jag får ta en smäll eller två, men det är bara att bita ifrån om man är proffs. Jag vet vad som krävs för att komma i matchform.

– Jag syns sällan i den här typen av sammanhang, även om stora delar av den här publiken är mer än bekant. Det med kickar i dubbel bemärkelse. Det är tur att forskaren alltid backar upp mig. Vi två har aldrig hamnat i en fight och jag hoppas vi förblir vänner för livet. Jag vet att han har klonat fler än mig, en hel industri, baby.

Övriga ledtrådar: 

  • Boxningshandskar 
  • Orm i akvarium med tre nycklar
  • Ask med en ring med texten "2017 T-Rex och Forskaren"

T-Rex och Forskarens låt: 

Industry Baby – Lil Nas X

De tror panelen att T-Rex och Forskaren är 

Felix Herngren: Kodjo Akolor

Nour El Refai: Johan Rheborg

Måns Zelmerlöw: Samir Badran

Pernilla Wahlgren: Simon Sköld

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.