Magiska Boken i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Magiska Boken i Masked Singer Sverige 2023.
Magiska Boken i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4
Dela på Pinterest
Magiska Boken är en av tävlandena i Masked singer Sverige. Men vem är det som gömmer sig bakom masken? Här är alla ledtrådar från Magiska Boken.

Masked Singer Sverige är tillbaka med en ny säsong i rutan. I programmet ska tolv hemliga kändisar tävla med sin sångröst. Haken? De bär storslagna dräkter som gör att de anonymiseras. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Med hjälp av ledtrådar ska Masked Singer-panelen, bestående av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Nour El Refai och Felix Herngren, försöka lista ut vilka kändis som gömmer bakom maskerna.

Vem är Magiska Boken i Masked Singer Sverige?

Magiska Boken gjorde debut i det första avsnittet av Masked Singer Sverige 2023. Här har vi samlat alla ledtrådar från programmet. Vem tror du att det är? 

Det här sa Magiska Boken: 

– Det var en gång en saga om mig, den Magiska Boken. Här finns något för alla. Jag är väldigt bred i min repertoar, vanligast är svart och vitt. Jag kan också innehålla berättelser om guld och silver, med lite stänk av blodrött.

– Jag som magisk bok måste hitta rätt ton som fungerar, ibland skriver jag till och med ner i min dagbok om tonen inte blir tillräckligt levande. I min bok kan man sikta mot stjärnorna uppe i himmelen, ibland kan det upplevas dramatiskt. Men jag vill göra det på mitt sätt.

– Det får inte bli för många otäcka berättelser, det finns andra böcker om sånt. Jag kan sträcka mig till att berätta om helt vanliga om tjuvar eller tjuvaktiga fåglar.

– Ibland blir jag sugen på att sjunga och då kan jag plocka fram min sångbok med lite äldre melodier. Varför inte den uppiggande sången om både nyttiga piller och avlägsna släktingar? Jag kan innehålla det mesta som ni förstår, men även jag behöver ibland en detaljerad instruktion.

Övriga ledtrådar: 

  • Bild på Claes Elfsberg
  • Tekopp
  • Prideflagga med texten "Party till soluppgången" och ett VIP-pass

Magiska Bokens låt: 

InstruktionsbokenMiss Li

De tror panelen att Magiska Boken är

Felix Herngren: Camilla Läckberg

Nour El Refai: Malin Persson Giolito

Måns Zelmerlöw: Shima Niavarani

Pernilla Wahlgren: Vanna Rosenberg

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.