Karamellen i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Karamellen i Masked Singer Sverige 2023.
Karamellen i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4.
Dela på Pinterest
Färgglada Karamellen tävlar i Masked Singer Sverige. Vem finns bakom den godisliknande dräkten? Vi har samlat alla ledtrådar från Karamellen.

Underhållningsprogrammet och gissningsleken Masked Singer Sverige har återigen tagit plats i tv-tablån. I den tredje säsongen har 12 nya kändisar gömt sig bakom spektakulära masker för att tävla med sin sångröst. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Vilka kändisar som finns bakom dräkterna är det upp till den sittande panelen att lista ut. I panelen sitter Felix Herngren, Måns Zelmerlöw, Nour El Refai och Pernilla Wahlgren

Vem är Karamellen i Masked Singer Sverige?

Karamellen tävlade redan i avsnitt ett av Masked Singer Sverige 2023. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Har du listat ut vem det är?

Det här sa Karamellen: 

– Det är jag som är Karamellen, och även om jag är väldigt söt så knastrar det och sprakar om mig när man biter ihop. Det kan ställa till besvär, men hoppas ni älskar mig ändå.

– Mitt motto är vinna eller försvinna. Ibland blir mina vänner lite förvånade över mitt tempo, men de borde veta bättre. Det är såhär jag är. Ibland blir jag lite putt, och då hjälper inte ens en hel hink med karameller. Men tack och lov har jag ett järngäng som kan få mig på banan igen.

– Jag kommer inte alltid först, men nästan aldrig sist. Det går inte alltid att vinna allas gunst med så mycket konkurrens. Men som karamell blir jag bara godare och godare varje gång det är lördags, eller nu mera fredagsgodis. Så håll i dig Pernilla, från mig ska du få kärlek från en riktigt tuff timotejtjej.

Övriga ledtrådar: 

  • Pokaler och priser
  • En miljard likes
  • Skoskåp med texten Karamellen 11b, i skåpen fanns medaljer, slutbetyg F i musik och A i idrott och en fotboll med autograf. 

Karamellens låt: 

Love on topBeyoncé

De tror panelen att Karamellen är 

Felix Herngren: LaGaylia Fraizer

Nour El Refai: Shima Niavarani

Måns Zelmerlöw: Klara Hammarström

Pernilla Wahlgren: Daniela Rathana

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.