Superhjälten i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Superhjälten i Masked Singer Sverige 2023.
Superhjälten i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4.
Dela på Pinterest
Superhjälten en av deltagarna i årets upplaga av Masked Singer Sverige. Vem är kändisen som gömmer sig bakom manteln? Här är alla ledtrådar från Superhjälten.

Hela Sveriges gissningslek, Masked Singer Sverige, är tillbaka med en ny säsong. Programmet där kändisar tävlar i sång bakom masker som gör dem oigenkännliga. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Masked Singer går ut på att den sittande panelen genom ledtrådar ska försöka lista ut vem som gömmer sig bakom masken. Panelen består av Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Nour El Refai och Måns Zelmerlöw.

Vem är Superhjälten i Masked Singer Sverige?

Superhjälten var en av deltagarna att ge sig upp på scenen i avsnitt ett av Masked Singer Sverige. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Har du några aningar om vem Superhjälten kan vara?

Det här sa Superhjälten: 

– Det är jag som är superhjälten. Att vara superhjälte handlar inte bara om kraft och styrka. Det är minst lika viktigt att stötta varandra och vara en bra kamrat. En superhjälte kan agera i olika miljöer och jag har varit i många. Min spetskompetens har gjort mig till en förebild.

– Men att ha roligt är också min grej, trots att jag har så stark integritet. Jag har inte alltid varit den som stått längst fram. 

– Mina egna förebilder har inspirerat mig att våga mer. Ställa mig i en utsatt position, att våga kasta mig ut i luften och spränga gränser.

– Det har varit mycket muskelkraft och framgångar. Men jag förstod tidigt att även hjärnan behöver sitt. Man vill inte gärna ha en konflikt mellan kropp och knopp. Vi är alla segrare i mina ögon, men någon måste också stå högst upp.

Övriga ledtrådar: 

  • Flygplan
  • Bild på Arnold Schwarznegger
  • Ambulans och en bår, började undersöka David Hellenius syresättning 

Superhjältens låt: 

HeroCharlotte Perrelli

De tror panelen att Superhjälten är 

Felix Herngren: Frida Gustafsson

Nour El Refai: Elsa Hosk

Måns Zelmerlöw: Marie Serneholt

Pernilla Wahlgren: Malin Åkerman

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.