Fågelskrämman i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Fågelskrämman i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4.
Dela på Pinterest
Fågelskrämman tävlar i Masked Singer Sverige 2023. Men vem tillhör egentligen sångrösten? Här är alla ledtrådar från Fågelskrämman.

Masked Singer Sverige, programmet där 12 kändisar ska tävla med sin sångröst. Tvisten i programmet är att alla tävlanden är hemliga och bär stora spektakulära dräkter. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Den sittande Masked Singer-panelen ska försöka lista ut vilka kändisar som gömmer dig bakom maskerna. Panelen består av Pernilla WahlgrenMåns ZelmerlöwNour El Refai och Felix Herngren.

Vem är Magiska Boken i Masked Singer Sverige?

Fågelskrämman tävlade första gången i avsnitt ett av Masked Singer Sverige 2023. Vi har samlat alla ledtrådar som tittarna fick från Fågelskrämman. Har du någon aning om vem det är? 

Det här sa Fågelskrämman: 

– Jag kan väl erkänna att jag tycker att det är lite roligt att skrämmas. Men det är bara en fasad, så skyll inte på mig om ni inte kan sova om natten. Mitt jobb är att skrämma bort fåglar och jag tar det på största allvar. Fördelen med att jag verkligen gillar att vara ute och känna solens gyllene strålar värma ansiktet, plocka mask och fiska öring, det är livet på ett halmstrå.

– Fåglar är inte så lättskrämda nu för tiden, så jag experimenterar lite på hemmaplan. Detta är en genomtänkt uppfinning, större än statyn på Rhodos och kan skrämma livet ur en fiskmås. Jag borde blivit civilingenjör.

– Det är något visst i att jobba i olika positioner som jag har gjort, allt ifrån ledarskap till galenskap. Jag kan också gilla både skvaller och lögner, man kan säga att jag ljuger så bra att jag fick pris för det. Med hjälp av en trollformel ska vi få varenda fågel att flyga sin kos.

Övriga ledtrådar: 

  • femöring
  • Carpe diem-skylt 
  • Pokal med siffran sju
  • Bikt

Fågelskrämmans låt: 

I put a spell on you – Patty Cake

De tror panelen att Fågelskrämman är

Felix Herngren: Katrin Sundberg

Nour El Refai: Peg Parnevik

Måns Zelmerlöw: Ingela Ping

Pernilla Wahlgren: Maria Lundqvist

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.