Carolina Gynning kritiserar Carina Berg efter utseendeförändringen: "Besviken"

Ibland resulterar ett frisörbesök inte de det som man tänkt sig – det är något som Carina Berg fått erfara, och som Carolina Gynning påpekat. - Foto: Stella Pictures, Stella Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig, det är något som Carina Berg fått erfara. Och kompisen Carolina Gynning är inte sen på att påpeka det. Läs mer här!

När Carolina Gynning nyligen uppdaterade sina följare med en bild på sin nya frisyr strömmade hejaropen in. Bilden som publicerades visade nämligen konstnären i ett lite kortare hår än vanligt. Hon hade helt enkelt tagit ut de hårförlängningar hon hade tidigare. Men trots att förändringen inte var särskilt stor fick Gynning ta emot en hel drös med smicker från följare som även uttryckte att de föredrar konstnären i lite kortare hår. 

Men när turen hade kommit till Carolina Gynnings vän tillika poddkollega Carina Berg att göra en liten, med betoning på liten, utseendeuppdatering, då såg responsen helt annorlunda ut – från Gynnings håll.

"Besviken"

I podcasten Gynning och Berg hittar sig själva berättar Carolina Gynning att hon blev snopen när hon såg Carina Berg för första gången efter att hon varit hos frisören:

– Jag är besviken Berg. För att så här sa Berg i en vecka "jag ska bli blond, jag ska bli blondare än Marilyn Monroe. Jag ska bli platinablond", berättar Gynning i avsnittet och beskriver hur spännande hon tyckte det skulle bli att träffa sin vän efter frisörbesöket.

Ville bli blond som Marilyn Monroe och Courtney Love

Carina Berg förklarar att hon gick till frisören och fick håret färgat i fyra timmar, men att hon inte riktigt fick gehör när hon kom med förslaget att hon skulle bli superblond – som Marilyn Monroe och Courtney Love, poängterar Berg i avsnittet.

– Det man kan säga om håret är att det är sobert, det är lyxigt. Det är naturligt, men det är inte Marilyn, säger Carina Berg och tillägger:

– Du såg ju inte ens att jag hade färgat håret, och då har jag varit där i fyra timmar. 

När Berg till slut frågar vad hon har för hårfärg nu svarar Gynning besviket:

– Brunt, ljusbrunt. Som du haft hela tiden. Samma färg, poängterar hon.