Här kan du läsa mer om vintagedrottningen Elsa Billgren

Elsa Billgren är den inrednings- och vintageintresserade influencern som sett i tv-program som Äntligen hemma och Äkta Billgrens. Här kan du läsa mer om henne, hennes familj och om var hon bor.
Elsa Billgren är den inrednings- och vintageintresserade influencern som sett i tv-program som Äntligen hemma och Äkta Billgrens. Här kan du läsa mer om henne, hennes familj och om var hon bor. - Foto: Fredrik Sandberg/TT. STELLA Pictures/Peter Grannby
Dela på Pinterest
Elsa Billgren är den inrednings- och vintageintresserade influencern som setts i tv-program som Äntligen hemma och Äkta Billgrens. Här kan du läsa mer om Elsa, hennes familj och om var hon bor. Det och mycket mer hittar du här!

Vintagedrottningen Elsa Billgren föddes i Göteborg år 1986. Hon är nyligen fyllda 37 år och bor idag på Södermalm i Stockholm, närmare bestämt i en lägenhet vid Mosebacke torg. Här kan du läsa mer om influencern Elsa Billgren.

Vad heter Elsa Billgren på Instagram? 

På Instagram heter Elsa Billgren kort och gott: @elsabillgren.

Elsa Billgrens mamma, pappa och syskon

Elsa Billgren är dotter till konstnären Ernst Billgren. Även Elsas mamma, Helene Billgren, är konstnär. Föräldrarna är inte längre ett par, utan gick skilda vägar 2012. Detta efter omkring 30 år tillsammans. 

Elsa har två syskon: Andrea Åberg, från mammans tidigare förhållande, samt en bror vid namn Sigge Billgren

Elsa Billgrens man och barn 

Elsa Billgrens make heter Pontus de Wolfe. Elsa och Pontus träffades 2009 och gifte sig året därpå. 2015 blev Elsa Billgren gravid och i juni 2016 deras första barn, Lynn de Wolfe

Elsa Billgrens bröllop

År 2010 gifte sig Elsa Billgren med Pontus de Wolfe. Bröllopet ägde rum i stadshuset i Stockholm. På bröllopet bar Elsa en vintagebröllopsklänning från 50-talet, samt en liten svart jacka ovanpå.

TV-program med Elsa Billgren

Elsa Billgren har varit med i flera olika tv-program. Det alla har gemensamt är att de handlar om inredning. Här har vi listat olika tv-program Elsa Billgren medverkar i:

  • Äntligen hemma (TV4)
  • Äkta Billgrens (SVT)
  • Antikdeckarna (TV4)
  • Du mår som du äter (UR)