Unga mammor-Julia Bergman är gravid – väntar sitt fjärde barn

Dennis Everberg och Julia Bergman väntar tillökning. - Foto: Anders Bjurö/TT och STELLA Pictures/Robert Eklund.
Dela på Pinterest
Julia Bergman och Dennis Everberg ska bli föräldrar – igen. På Instagram delade hon den glada nyheten att familjen utökas.

Sociala medieprofilen och bloggaren Julia Bergman blev en omtyckt tv-personlighet efter sin medverkan i TV3:s Unga mammor, där tittarna fick följa hennes vardag med sonen Milan. Idag har familjen utökats och tillsammans med ishockeyspelaren Dennis Everberg har Julia även barnen Zelda och Ilse

Berättar om missfallen

På sociala medier berättar Julia ofta öppenhjärtligt och ärligt om familjens liv, med allt från renovering, till resor och firanden. Men hon har även talat öppet om att familjen drabbats av missfall. Under sommaren 2021 delade hon en text där hon berättade om sorgen. 

"Ilse skulle bli storasyster… trodde vi. Lite väl tidigt tänkte vi men den tanken försvann snabbt och vi började planera inför ännu en familjemedlem.. det blev inte så", skrev hon och fortsatte:

"Jag tror dock på att allt har en mening och så även detta men det jag också vill ha sagt med detta inlägget är att ni som gått eller går igenom samma sak, NI ÄR INTE ENSAMMA!! Det finns hjälp och stöd att få från både vården men även av varandra eftersom det finns så många som tyvärr gått igenom ett eller flera missfall och om vi bara vågar prata om det så kommer vi kunna stötta varandra". 

Julia Bergman och Dennis Everberg väntar barn

Några år efter händelsen avslöjade Julia Bergman den glada nyheten att familjen kommer få en till familjemedlem. I magen växer nämligen en liten krabat som väntas komma i september. På Instagram delade hon en bild på magen och en bild på Milan och Zelda som höll i ultraljudsbilder.

"ÄNTLIGEN om allt går som det ska kan vi äntligen välkomna galning nummer 4 i september", skrev hon under bilderna. 

Julia och Dennis ska återigen bli föräldrar och Milan, Zelda och Ilse ska få ett lillasyskon.

Stort grattis till Julia Bergman och Dennis Everberg!