Carolina Gynnings följare rasar efter bilden med dottern: "Osmakligt"

Carolina Gynnings följare rasar efter bilden med dottern: "Osmakligt"
Carolina Gynning. - Foto: Stella pictures/Robert Eklund, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Carolina Gynnings bildspel rör upp känslor hos följarna, som menar att hennes agerande på en av bilderna är "osmakligt". Läs mer här!

Konstnären Carolina Gynning har nyligen bytt inriktning på sina verk och gått från att måla färgstarka ansikten till att bli allt mer inriktad på det kvinnliga könsorganet. På Gynnings konstverk syns idag framför allt vaginor och kvinnor som onanerar, något som av hennes sociala medier att döma allt som oftast uppskattas av publiken.

Men det är inte alltid konstnärens fokus på det kvinnliga könet faller följarna i smaken. 

Carolina Gynning får snipptårta

När Carolina Gynning och hennes mamma Agneta Gynning, även hon konstnär, nyligen ställde ut sina konstverk på Ystad Saltsjöbad firade de utställningen och sina framgångar med en middag på hotellrestaurangen. När middagen började lida mot sitt slut kom en ur serveringspersonalen in för att överraska konstnärinnorna och det övriga middagssällskapet, däribland Gynnings yngsta dotter Vilda, med en tårta med ett för många kanske lite oväntat motiv. 

Tårtan föreställde nämligen det kvinnliga könsorganet, vilket av filmen och bilderna som Carolina Gynning publicerat på sin Instagram att döma, uppskattades något enormt av middagssällskapet. 

– Det är det bästa jag har sett, någonsin!, utbrister Carolina Gynning i videon. 

På en av bilderna som Carolina Gynning publicerat i samband med videon syns hon posera tillsammans med sin dotter Vilda, Framför sig har de den nämnda tårtan.


Gynnings följare reagerar: "Allt är opassande"

Tårtan i allmänhet och bilden på Gynning och dottern i synnerhet, har väckt starka reaktioner på sociala medier. I kommentarsfältet syns flera kommentarer från följare som bland annat uttrycker att de tycker att det är "opassande" med en sådan tårta. Några av kommentarerna lyder:

"Allt är opassande. Man kan hylla det kvinnliga organet om man nu vill det men inte fan behöver man göra en tårta"

"Pinsamt"

"Nu har det väl gått för långt"

"Vilket liv det skulle bli om det var en stor kuk till tårta samt barn med i bilden. Osmakligt deluxe."

"Låt barn vara barn och tårtor vara tårtor inte kroppsdelar. Kanske dax att hylla hjärnan och eftertänksamhet. Hade det varit OK om en man gjort samma?"

"Nä fy sjutton...lite osmakligt, särskilt tillsammans med barn"

"På riktigt…. Känns väl sådär va"

Trots att majoriteten inte verkar särskilt positivt inställda till snipptårtan finns det ändå de som, precis som Gynning, uppskattar motivet. 

"Alla som gnäller över att det är en snippa tårta och ett barn närvarande, ni är såna som gör att flickor skäms över sina underliv! Ni är dom som gör att flickor inte vågar fråga om snippan! Skäms på er!!! Fy fan! Heja Carolina Gynning som lär sitt barn att va bekväm med snippor!"