Fjärilsfen i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Fjärilsfen i Masked Singer Sverige 2023.
Fjärilsfen i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnid/TV4.
Dela på Pinterest
Fjärilsfen medverkar i Masked Singer Sverige 2023. Men vem gömmer sig bakom den stora vackra klänningen? Vi har samlat alla ledtrådar från Fjärilsfen.

Hela Sveriges stora gissningslek är tillbaka i rutan, vi talar givetvis om Masked Singer. I TV4:s underhållningsprogram tävlar 12 svenska kändisar i sång bakom masker som gör dem oigenkännliga samtidigt som det dels ut kluriga ledtrådar om personen. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Den fasta panelen bestånde av Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Måns Zelmerlöw och Felix Herngren har i uppdrag att försöka lista ut vem den sjungande kändisen är. 

Vem är Fjärilsfen i Masked Singer Sverige?

Fjärilsfen tävlade första gången i den andra avsnittet av Masked Singer Sverige 2023. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Har du någon gissning om vem det kan vara bakom masken? 

Det här sa Fjärilsfen: 

– Tingeling på er alla, det är jag som är Fjärilsfen. Fjärilar har ju många stadier och det har jag också haft. Mitt liv började som ett ägg men namnet på min hemstad antyder något helt annat.

– Min andra fas som larv såg inte mycket ut för världen, men jag försökte i det tysta utveckla min förmåga. När jag larvade mig som mest kändes det som att jag var en katt bland hermelinerna.

– När jag var en puppa hängde jag mest i en tråd längst väggen. Jag flyttade bara till en annan kust, där lärde jag mig allt om handelsresor och armstyrka. Sakta men säkert började mina stålvingar veckla ut sig. Kuststaden började kännas som en grej så en dag kom jag ut ur mitt skal och blev en vacker fjäril och var inte längre rädd för att synas och höras i finare salar.

– Ägg, larv, puppa, var en sorglig tid. Nu får jag äntligen vara mig själv. Och jag är inte alltid lika söt som jag ser ut.

Övriga ledtrådar: 

  • Skärgården
  • Pengar
  • Bild på Håkan Hellström
  • Bild på prins Carl Philip
  • Machettknapp

Fjärilsfens låt: 

Sweet but Psycho  Ava Max

De tror panelen att Fjärilsfen är 

Felix Herngren: Mariette

Nour El Refai: Kishti Tomita

Måns Zelmerlöw: Ebba Von Sydow

Pernilla Wahlgren: Agneta Sjödin

Foto: Magnus Ragnid/TV4.