Här syns Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med sin bebis

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård blev föräldrar till en son 2022. - Foto: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har varit ett par i många år. Men det var inte förrän alldeles nyligen, när paret blev föräldrar till en son, som allmänheten fick nys om relationen. Nu syns de promenera runt på New Yorks gator tillsammans med sin lilla son.

Relationen mellan Alexander Skarsgård och Tuva Novotny hölls länge bakom rampljuset. Det var inte förrän Ann Söderlund pratade om paret i sin podcast Inte din morsa som relationen kom upp till ytan. 

I ett avsnitt av den nämnda podcasten ska Novotny sagt följande till Söderlund:

"Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt."

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny har ett gemensamt barn

I fjol var Alexander Skarsgård och Tuva Novotny inte bara ett par längre, utan också föräldrar till en liten son. Pojken är Skarsgårds första barn, och Novotnys andra. 

Det nyblivna föräldraskapet kom på tal när Skarsgård för ett tag sedan blev intervjuad av Entertainment Tonight, och då blev gratulerad för att han blivit pappa. 

Här syns Alexander Skarsgård och Tuva Novotny med sin son

Men förutom att relationen kom på tal i Ann Söderlunds podcast och i den nämnda intervjun har allmänheten inte fått se skådespelarparet figurera tillsammans i offentliga sammanhang. Däremot har paret setts tillsammans med sin son på New Yorks gator. Bilder visar nu hur både Tuva och Alexander bär runt på bebisen. 

Se bilderna nedan!

Här syns Tuva Novotny bära sitt och Alexander Skarsgårds barn. Foto: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM/ Stella Pictures

Här syns Alexander Skarsgård tillsammans med sin nyfödde son. Foto: Dylan Travis/ABACAPRESS.COM/ Stella Pictures