Hemliga musikduon gästar Bianca Ingrossos talkshow: "Trodde man aldrig"

Musikduon Hooja gästar avsnitt 6 av Bianca. - Foto: Annika Berglund/Warner Bros. Discovery och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Succétalkshowen Bianca bjuder tittarna på skratt och personliga möten. Programledaren Bianca Ingrosso har gästats av såväl världskända skådespelare som kunniga experter. I det sjätte avsnittet får hon besök av norrländska succéduon Hooja.

Talkshowen Bianca med Bianca Ingrosso har blivit en riktig publiksuccé och har fått tittarna att bänka sig i tv-sofforna på söndagskvällarna. Redan innan första säsongen hann sluta stod det klart att det blir en säsong till. Den andra säsongen hade premiär i mars 2022 och har halvvägs in på säsongen gästats av såväl Björn Ulvaeus som supermodellen Kelly Gale. I det sjätte avsnittet 

Alla gäster i Bianca avsnitt 6

I den sjätte avsnittet av gästas Bianca av artistduon som gjort storsuccé med sin låt "Banan, Melon, Kiwi & Citron". I programmet intervjuas även en Tiktok-doktor, programledare, komiker och kock. 

  • Tracy Ghattas (Dr. Tracy), läkare
  • Hooja, band
  • Kristina "Keyyo" Petrushina, komiker
  • Fredrik Skavlan, tv-profilen
  • Tom Sjöstedt, kock

Vilka är Hooja?

Musikduon Hooja, bestående av Hooja och Dj Mårdhund kommer ursprungligen från Gällivare och producerar elektronisk musik. Låttexterna sjungs på svenska med norrbottnisk och tornedalsk dialekt. Duon gjorde succé 2022 och blev bland annat den mest önskade artisten under Musikhjälpen samma år. 

Men vilka som gömmer sig bakom maskerna är hemligt då medlemmarna själva anser att det är oviktigt. 

"Vi for till Stacken och var med i talkshow, det trodde man aldrig skulle hända men nu är det gjort, kul. Vi tackar för inbjudan, fick bra kaffe där också", skriver duon på sin Instagram.