Därför misstänker Bianca Ingrossos vänner att hon är med i Masked Singer

Därför misstänker Bianca Ingrossos vänner att hon är med i Masked Singer
Bianca Ingrossos vän Melina Criborn misstänker att Bianca är med i Masked Singer 2023. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, STELLA Pictures/Ida Åkesson
Dela på Pinterest
Gömmer sig Bianca Ingrosso bakom en av dräkterna i Masked Singer 2023? Det är i alla fall vad hennes vänner misstänker. Läs mer här!

Årets säsong av Masked Singer är i full gång. Bland årets deltagare finns den magiska boken, karamellen och vikingen. En annan deltagare som tar plats på scen i årets säsong är popcornet – en deltagare som tas upp i ett avsnitt av podcasten Inga beiga morsor. Podden drivs av två influencers, Ellinor Löfgren och Melina Criborn, varav den sistnämnda är bästa vän med bland andra Oliver och Bianca Ingrosso.

Avsnittet inleds med att Ellinor Löfgren tar upp det faktum att hon tycker det är "det sjukaste av allt" att Melina Criborn varit med i Masked Singer – ett påstående baserat på olika misstankar från hennes sida. 

– Jag har ju sagt till dig fyrtio gånger, jag är inte med, säger Criborn bestämt. 

Poddkollegans misstankar om Melina Criborn

Löfgren berättar att hon nyligen fick ett bud från TV4 och Masked Singer, något hon inte fått tidigare men tror att hon fick just den här säsongen för att hennes poddkollega medverkar. 

– Jag har så mycket "signs" och anledningar att tro att du är med, säger Löfgren och radar upp följande som, enligt henne, bevis på att Melina Criborn är med i Masked Singer:

  • Hon övernattade på hotell nyligen
  • Hon är bra på att hålla masken
  • Började oväntat prata om avtalsbrott 
  • Var så pass uppbokad att hon var osäker på om hon skulle hinna sitta i publiken på Biancas talkshow

Masked Singer är dock förinspelat, så om Criborn övernattade på hotell förra fredagen eller har mycket att göra framöver har det troligen ingen koppling till en eventuell medverkan i programmet.

Vännerna misstänker: Bianca Ingrosso är med i Masked Singer 2023

Ellinor Löfgren misstänkte också att det var självaste Melina Criborn som var den som levererade Masked Singer-budet, iklädd nämnda popcorndräkt. Melina flikar då in och tar upp det faktum att det faktiskt finns en helt annan person som möjligtvis gömmer sig i popcorndräkten, nämligen Bianca Ingrosso:

– Vet du vem popcornet är? Bianca. Bianca älskar ju popcorn, det är hennes enda snacks i livet. Hon trycker ju popcorn som att det inte finns någon morgondag. 

– Jag tror att det är hon, tillägger Melina Criborn och ifrågasätter då längden på personen som befinner sig i popcorndräkten då hon vet att Bianca är ungefär lika lång som henne själv. 

"Jag vet att det är Bianca"

Baserat på programmets panelmedlem Nour El Refais gissning kommer de även in på att den som är utklädd till popcornet har varit med i Melodifestivalen och Eurovision, vilket än en gång leder dem in på Bianca-spåret. 

– Det är Bianca. De säger att hon varit med i Melodifestivalen och Eurovision. Men det kan ju lika gärna vara att hon suttit i publiken och Bianca var ju med när Benjamin var med i Eurovision. Det är Bianca!, utbrister Criborn och tillägger:

– Jag vet att det är Bianca nu. 

De tar även upp et faktum att de inte anser att popcornet inte låter som Bianca, men att de vet att Bianca är duktig på att förvränga rösten och på att prata olika dialekter. 

Bianca Ingrosso var med i Lilla Melodifestivalen, eller uttagningen till Junior Eurovision Song Contest,2006.

Om det faktiskt är så att vännerna har rätt och att det är Bianca Ingrosso som gömmer sig bakom popcorn-dräkten i Masked Singer Sverige, det återstår helt enkelt att se.