Bella Hadid ryter ifrån efter påhoppen mot Ariana Grande

Bella Hadid visar sitt stöd till Ariana Grande. - Foto: AP Photo/Julia Nikhinson och STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Ariana Grande satte ner foten efter att fansen kommenterade hennes kropp och hälsa. Nu får hon uppbackning av modellen Bella Hadid.

Artisten och skådespelaren Ariana Grande slog igenom i Nickelodeon-serien Victorious som 17-åring och har sedan dess etablerat sig som en världskänd artist med över 360 miljoner följare på sociala medier-plattformen Instagram. 

Under de senaste månaderna har artisten fått ta emot kommentarer om sin kropp från oroliga fans som hon nu väljer att besvara. 

Ariana Grandes uppmärksammade video

I en tre minuter lång video på Tiktok adresserar Grande kommentarer och rykten som spridits kring artistens hälsa. Hon förklarar att hon är friskare och mer hälsosam än någonsin och att man aldrig borde kommentera någon annans kropp. 

"Jag tycker att vi borde vara snällare och mindre bekväm med att kommentera an dras kroppar. Oavsett vad, om du tycker att du säger något snällt eller välmenande", säger hon och fortsätter: 

"Den kropp som ni jämför min nuvarande kropp med var den ohälsosamma versionen av min kropp. Jag gick på antidepressiva och drack alkohol samtidigt och åt ohälsosamt. Jag var på den lägsta punkten i mitt liv". 

Bella Hadids ord till artisten

Efter Ariana Grande publicerade videon, valde modellen Bella Hadid att offentligt visa sitt stöd till artisten. I en lång text på Instagram ryter ifrån mot kommentarerna som riktats mot Ariana och skickar sin kärlek och omtanke till henne. 

"Istället för att komma med oönskade råd eller åsikter, försökt att bara ge en hjälpande hand eller vara snäll. Det finns alltid en anledning till hur människor ser ut/känner sig, så försök att vara mjuk, speciellt när du inte känner någon eller vad du har varit med om", skriver hon och fortsätter: 

"Jag älskar dig Ari. Det här är så viktigt, jag är väldigt stolt över dig. Det här kommer hjälpa så många människor".

Ariana Grande svarade Hadid genom en kärleksfull hälsning. 

"Jag älskar dig och ditt stora hjärta!!!!"