Melinda Jacobs avslöjar storslagna bröllopsplanerna – då gifter hon sig med E-type

Melinda Jacobs avslöjar storslagna bröllopsplanerna – då gifter hon sig med E-type - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Melinda Jacobs och Martin E-type Erikson har haft hittills haft ett händelserikt år. I början av året välkomnade de sin dotter Izadora till världen och nu har de ytterligare en nyhet att avslöja: De planerar att gifta sig senare i år. Nu avslöjar Melinda Jacobs detaljer om parets stora dag.

För cirka ett år sedan avslöjade Martin "E-type" Erikson och Melinda Jacobs att de hade funnit varandra. Sedan dess har de gått igenom flera stora livshändelser tillsammans, såsom att bli gravida, förlova sig och få en dotter.

Då gifter sig Melinda Jacobs och E-type

Nu är det dags för ännu en stor händelse i parets liv - de ska gifta sig i höst. Detta avslöjade Melinda Jacobs i sin podcast Familjärt, där hon berättade att bröllopet kommer att äga rum i september i Vadstena slott, ett slott som byggdes av kung Gustav Vasa på 1500-talet.

200 bröllopsgäster

Jacobs berättade även att de har bjudit in ungefär 200 gäster till bröllopet och att det kommer att bli en stor fest. Hon förklarade också att Martin resonerar som så att det är bättre att bjuda för många än för få.

– Det blir stort, det blir väldigt stort, säger hon i podcasten.