Maneten i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Maneten i Masked Singer Sverige 2023.
Maneten i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnid/TV4.
Dela på Pinterest
Maneten är en av deltagarna i Masked Singer Sverige. Men vem är sångrösten bakom den härliga dräkten? Vi har samlat alla ledtrådar från Maneten.

Masked Singer Sverige är tillbaka med en ny säsong i rutan. Programmet där tolv kändisar med sin sångröst ska tävla bakom stora spektakulära dräkter. Vilken sångröst som tillhör vilken kändis, är det upp till panelen att lista ut. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

För tredje säsongen i rad består den fasta panelen av gissningsveteranerna Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw.

Vem är Maneten i Masked Singer Sverige?

Maneten tävlade första gången i den andra avsnittet av Masked Singer. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Har du någon aning om vem Maneten kan vara?

Det här sa Maneten: 

– Hej hallå, det är jag som är Maneten. Vissa maneter är svåra att upptäcka, det är inte jag. Om jag inte syns så hörs jag, ibland båda delarna. Som manet kan det lätt uppfattas som att man flyter med strömmen, men i mitt fall flyter alla efter mig och inte tvärt om.

– Musiken finns i mitt blod, men jag gillar alla typer av scener. Min publik kan vara några få, men också hundratusentals. Mina idoler är de allra största divorna, jag har varit väldigt nära en av dem.

– Fast folk blir inte alltid happy, ibland kan det bränna till lite i tentaklerna. Det handlar mycket om yta och fillers, jag försöker inte skada någon även om det kan verka så ibland.

– Jag är inte överförtjust i mullvadar kanske... Oops, nu gjorde jag det igen...

Övriga ledtrådar: 

  • Skandinavium
  • Skvaller
  • Lapp med texten HJÄLP!

Manetens låt: 

Oops... I did it again  Britney Spears

De tror panelen att Maneten är 

Felix Herngren: Henrik Alsterdal

Nour El Refai: Edvin Törnblom

Måns Zelmerlöw: Oscar Zia

Pernilla Wahlgren: Andreas Lundstedt

Foto: Magnus Ragnid/TV4.