Kungen i Masked Singer Sverige – alla ledtrådar

Kungen i Masked Singer Sverige 2023. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4.
Dela på Pinterest
Skogens konung, Kungen är en av tävlandena i Masked Singer Sverige 2023. Vem bär upp de ståtliga älghornen? Vi har samlat alla ledtrådar från Kungen.

Gissningsleken Masked Singer är tillbaka med en tredje säsong. TV4:s underhållningsprogram där tolv kändisar i sång bakom oigenkännliga och detaljrika dräkter. 

Läs mer: Här är alla deltagare i Masked singer

Vilken sångfågel som gömmer sig bakom vilken dräkt är det den sittande panelens uppdrag att lista ut. I sedvanlig ordning är det Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Felix Herngren och Nour El Refai som utgör programmets panel.

Vem är Kungen i Masked Singer Sverige?

Kungen tävlade i det andra avsnittet av Masked Singer Sverige 2023. Vi har samlat alla ledtrådar från programmet. Har du någon gissning på vem som gömmer sig bakom masken? 

Det här sa Kungen: 

– Kungen är över alla här, bland trädens höga höjd. Jag har nått upp till högsta topp och nu är jag ganska nöjd. Som ni ser är det jag som är Kungen. 16 taggar är respekt, 14 av dem på högre nivå. Men just nu chillar jag mest med mitt crib.

– Tidigare var jag både fruktad och älskad, nu är jag bara älskad. Det funkar inte att visa sig svag när man är kung, för då finns risken att copycats tar över. Det finns så många småprinsar i mina hoods, på både gott och ont. Jag vill lära dem allt jag kan, som att ta väl hand om sin nötkreatur, inte sälja det för billigt.

– Jag brukar ha koll, men ibland tappar jag kontrollen och då åker jag ut. Jag kan inte straffas, men jag kan ta stryk.

– Investering krävs för att sitta säkert på sin tron. Jag är inte kung för en dag, jag är kung året om.

Övriga ledtrådar: 

  • Lusekofta
  • Sedlar (euro, svenska kronor, norska kronor och dollar"
  • Reaskyltar

Kungen låt: 

Kung för en dag  Magnus Uggla

De tror panelen att Kungen är 

Felix Herngren: Jon Olsson

Nour El Refai: Norlie & KKV

Måns Zelmerlöw: Magnus Hedman

Pernilla Wahlgren: Messiah Hallberg

Foto: Magnus Ragnvid/TV4.