Fansen chockade över beskedet: Kylie Jenner ryktas dejta skådisen Timothée Chalamet

Kylie Jenner ryktas dejta Timothée Chalamet. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT, Vianney Le Caer/AP/TT
Dela på Pinterest
Kylie Jenner och Timothée Chalamet ryktas vara i en romans, något som har fört med sig att fans över hela världen är i chock.

Smink- och sociala mediedrottningen Kylie Jenner, 25, och skådespelaren Timothée Chalamet, 27, har enligt källor till ET börjat dejta. 

De ska ha setts tillsammans vid flera tillfällen och verkar ha en stark attraktion till varandra. Det är dock oklart hur länge det ryktade paret känt varandra eller om de enbart har en tillfällig flört. 

Fansen chockade över ryktade relationen mellan Kylie Jenner och Timothée Chalamet

På sociala medier uttrycker fansen sin förvåning över den ryktade romanssen, då de menar att Kylie och Timothée är ett oväntat par. Några av kommentarerna som finns under både Kylies och Timothées sociala medier lyder:

"Kylie, får jag fråga en sak? Är det sant att du och Timmy är tillsammans?"

"Jag tror på det här när jag ser det"

"Det här hade jag inte på bingoplan om 2023"

"Är det här ett försenat aprilskämt?

"Kylie Chalamet!?"

Inte kommenterat ryktet

Trots alla rykten och kommentarer har varken Kylie eller Timothée bekräftat eller dementerat relationen. Det återstår att se om de kommer att göra det i framtiden.

Kylie Jenner var tidigare i ett förhållande med rapparen Travis Scott. Kylie och Travis har två barn tillsammans, Aire och Stormi. Timothée Chalameti i sin tur har varit tillsammans med Lily Rose Depp

Så vad händer egentligen mellan Kylie Jenner och Timothée Chalamet? Det återstår att se om en eller båda parter går ut med om de har eller har haft en pågående kärleksrelation.