Därför följde Theo Wahlgren med på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Browns resa till New York

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso ska bli föräldrar. - Foto: Instagram och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
I april avslöjade Oliver Ingrosso att han och sambon Zoe-Fay Brown väntar barn. Kort därefter åkte de på en resa till New York, med på resan fanns OIivers lillebror Theo Wahlgren.

Den 6 april kom det glada nyheten att Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrossos förstfödda son Oliver Ingrosso ska bli pappa. Oliver arbetar som krögare på egna restaurangen Olli samt som musiker och har varit relativt förtegen med sitt privatliv och syns därför sällan i mamma Pernillas realityserie Wahlgren's värld. Men när han tidigare i april gästade podcasten Inga beiga morsor med Melina Criborn och Ellinor Löfgren avslöjade han att flickvännen Zoe-Fay Brown är gravid och att paret nu ska bli föräldrar. 

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, sa och i podcasten och fortsatte: 

– Jag har snackat med flera män som ska bli pappor och alla säger samma sak, du som farsa fattar ingenting förrän du står och håller i bebisen på BB.

Bebisen i magen blir Olivers första barn och Pernilla och Emilios första barnbarn. 

Läs mer: Efter Oliver Ingrossos barnavslöjande med flickvännen – det ska bebisen heta

Lämnade landet efter gravidavslöjandet

Några dagar efter gravidavslöjandet valde de blivande föräldrarna att lämna landet. Zoe-Fay postade en bild på Instagram med texten "Mommy's home" som översätts till "Mamma är hemma" och platsinformationen New York, som indikerade på att paret då befann sig i USA. Följande dagar uppdaterades parets sociala medier flitigt och det blivande mamman publicerades även den första bilden på paret tillsammans. 

Se bilden här: Nya bilden på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown – visar upp lyckan

Men det var inte bara Oliver och Zoe-Fay som semestrade i New York. 

Lyxgåvan: Resa till New York

Med på resan fanns även en annan familjemedlem från Wahlgren-Ingrosso-klanen, nämligen Oliver Ingrossos yngsta lillebror Theo Wahlgren. I en händelse på Instagram avslöjade Pernilla Wahlgren att resan var en födelsedagspresent till nyligen fyllda 16-åringen Theo som även hade påskledigt från skolan.

"Dessa två finingar har tillbringat påsklovet i New York..! Ollis födelsedagspresent till sin lillebror..! VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR!!", skrev hon. 

Läs mer: Ingrossos flickvän Zoe-Fay Brown visar upp gravidmagen för första gången

Foto: Instagram.