Rosanna Charles: Mamma, pappa, ålder och podden med Sanna Guidetti

Här kan du läsa mer om Rosanna Charles. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Instagram/@rosannacharles
Dela på Pinterest
Vem är Rosanna Charles? Här hittar du information om nöjesprofilen och Sanna Guidettis vän och poddkollega, Rosanna Charles.

Hon syns umgås med kända profiler som Sanna Guidetti, Bianca Ingrosso och Zara Larsson. Men vem är egentligen Rosanna Charles? Här har vi samlat information om nöjesprofilen! 

Rosanna Charles mamma och pappa

Rosanna Charles mamma heter Ann. Hon har gästat Rosannas och Emilios podcast ett flertal gånger. Rosannas pappa hette Noel

Rosanna Charles: Ålder

Rosanna Charles är född den 16 april 1989. Hon fyllde alltså 34 år i år. 

Vad jobbar Rosanna Charles med?

Tidigare arbetade Rosanna Charles som castingansvarig till olika tv-program, däribland Ex on the beach. Idag jobbar hon som manager till olika kända profiler, däribland Sanna Guidetti. 

Mellan september 2020 och februari 2023 drev hon podcasten Två meter dumheter. I april 2023 startade hon podcasten Högt i tak

Podcast med Emilio Araya 

I september 2020 startade Rosanna Charles podcasten Två meter dumheter tillsammans med sin vän tillika dansaren Emilio Araya. I podcasten pratade de två vännerna om sitt liv, där allt från fester, relationer och resor ingår. Ibland bjöd de även in gäster i podden. I februari 2023 släppte duon sitt sista avsnitt, och berättade då att de inte valt att sluta med podden på grund av att det skett något mellan dem, utan att det berodde på yttre faktorer. 

Podcast med Sanna Gudetti 

Den 20 april 2023 släpptes första avsnittet av Högt i tak – en podcast som drivs av Rosanna Charles och Sanna Guidetti.

Hur lärde Rosanna Charles och Sanna Guidetti känna varandra? 

De två vännerna och kollegorna lärde känna varandra redan när de var små. Rosanna Charles har nämligen varit nära vän till en av Sannas familjemedlemmar sedan de var barn. Därav har Rosanna och Sanna träffats sedan unga år. Men det var först för några år sedan som de började bli nära vänner, det berättar podduon i Högt i tak

Har Rosanna Charles en flickvän eller pojkvän? 

För tillfället är Rosanna Charles singel. Hon har inte heller pratat särskilt öppet om sitt tidigare kärleksliv, så om hon haft några tidigare pojkvänner eller flickvänner lämnar vi osagt. 

Vad heter Rosanna Charles på Instagram? 

På Instagram hittar du Rosanna Charles här: @rosannacharles.