Systrarna Hoss släpper realityserie – här kan du läsa mer om Sharareh och Roshi Hoss

Systrarna Hoss släpper realityserie
Systrarna Hoss släpper realityserie - Foto: Instagram @sharareh.hoss / TV4
Dela på Pinterest
Powersystrarna Sharareh och Roshi Hoss släpper under våren 2023 en ny realityserie där man får följa med dem på galna fester och härliga resor bland Sveriges kändiselit. Detta sker samtidigt som de försöker få ihop sitt liv som kantas av sorg, hälsoproblem och stress.

Artikeln innehåller en reklamlänk. 

Nyligen släppte systrarna Sharareh Hoss och Roshi Hoss en sprillans ny realityshow på TV4/Cmore. Serien heter Systrarna Hoss och består av 25 minuter långa avsnitt där man får följa med på allt som händer i deras hektiska liv.

Vilka är systrarna Hoss?

Sharareh och Roshi Hoss har blivit kända genom sin egenstartade PR- och produktionsbyrå Hoss Agency som idag är en av Sveriges främsta. De styr bland annat event för många stora företag runt om i Sverige och har jobbat med en hel del kända profiler. Karriären fick sig en riktigt skjuts när artisten Danny Saucedo anlitade dem, och sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

Sharareh och Roshi Hoss: Ålder, familj och uppväxt

Sharareh Hoss föddes 25 augusti 1987 och är 35 år gammal. Lillasyster Roshanak "Roshi" Hoss föddes 5 december 1992 och är 30 år. 

De växte upp i Falun tillsammans med sina föräldrar och syskon, men flyttade till Stockholm år 2007.

Roshi Hoss har redan innan framgången med PR-byrån stått i rampljuset som sångerska i popgruppen Love Generation. Därefter medverkade hon i Idol 2011 och Iranska sångtävlingen Googoosh Music Academy år 2013. Hon har även varit med i flera serier, däribland Morden i Sandhamn och Finaste familjen

Resor, gravidförsök och vardagslivet

I serien får man följa med systrarna och se många sidor av deras hektiska liv bland Sveriges kändiselit. Tittarna får även följa med systrarna Hoss på utlandsresor där de bland annat stöter på en hel del problem. 

Sharareh Ross delar även med sig av sin resa som ofrivilligt barnlös, och berättar om sina försök att blir gravid med hjälp av IVF.

Det är en avslappnad och härlig serie som ger en intressant inblick i hur livet som framgångsrika PR-konsulter i Stockholms mest glamourösa scen kan se ut, samtidigt som systrarna visar upp en högst öppen och ärlig sida av sig själva och sin vardag.

Titta på serien på Cmore Play här!