Sex And The City-uppföljaren "And Just Like That" kommer ut med ny säsong – se trailern här

Sex And The Citys "And Just like that" kommer ut med ny säsong – se trailern här
And Just Like That kommer tillbaka med en ny säsong. - Foto: Charles Sykes/AP/TT, Chris Pizzello/AP/TT, Andy Kropa/AP/TT
Dela på Pinterest
Sex And The City-uppföljaren "And Just Like That" har snart premiär med en ny säsong. Här kan du se trailern!

Tv-serien And Just Like That..., som är en uppföljare till succé serien Sex And The City som sände sitt första avsnitt 1998, hade premiär 2021. I serien får tittarna följa Mirandas (Cynthia Nixon), Charlottes (Kristin Davis) och Carries (Sarah Jessica Parker) händelserika liv i New York. Mycket är likt Sex And The City, men i den nya serien är huvudkaraktärerna lite äldre och tvingas ta sig an helt nya situationer – men möts också av en hel del Sex And The City-kompatibla dilemman. 

And Just Like That aktuell med ny säsong

Den första säsongen av And Just Like That... möttes av både ris och ros. En del uppskattade att få se Carrie, Charlotte och Miranda i rutan igen, även om de möttes av huvudpersonerna i lite ny tappning. En del tyckte däremot att de "försökte för mycket" när det kom till att vara politiskt korrekta, ett område som många menar att Sex And The City inte låg i framkant med. 

Trailer – And Just Like That säsong 2

Men nu kommer alltså säsong 2 av And Just Like That.., och med det även en trailer. Här kan du se trailerna av den nya säsongen av And Just Like That...!