Efter långa tystnaden: Sanna Guidettis ord om Maja Nilsson Lindelöf

Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf drev podcasten Livet på läktaren tillammans. - Foto: Instagram och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf var en av Sveriges populäraste duos. Plötsligt lade de ner sin podcast och syntes sällan i varandras sällskap. Nu bryter Sanna tystnaden.

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti var länge ett starkt radarpar. Duon fann varandra på fotbollsläktaren och blev snabbt nära vänner. I augusti 2017 startade de den gemensamma podcasten Livet på läkaren som snabbt blev populär. 

Bröt upp podcasten 2019

Efter 77 avsnitt valde radarparet att lägga ned sin podcast i januari 2019 och sedan dess syns de sällan till på varandras sociala kanaler och har inte kommenterat podcastens försvinnande. Sedan dess har det spekulerats mycket kring vad som hänt mellan tjejerna. Vissa menar att de blivit ovänner, men vad som egentligen har hänt är det bara Sanna och Maja som vet. 

Idag bor Sanna Guidetti i Stockholm, jobbar med sina sociala kanaler och driver podcasten Högt i tak med Rosanna Charles. Maja Nilsson Lindelöf bor i Manchester, jobbar med sina sociala kanaler och driver klädmärket Lis Bonne Atelier. 

Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf: "Så stort"

Maja lanserade sitt märke 2021 och i april 2023 öppnade hon en pop up-butik på NK Stockholm. En som tog en sväng förbi butiken var Sanna Guidetti som passade på gratulera Maja till framgångarna. 

"Nä men det här är så stort Maja Nilsson Lindelöf", skrev Sanna i en händelse på Instagram. 

Foto: Instagram.