Fansen i chock efter nya bilden på Molly Sandén: "Vad händer?!"

Fansen i chock efter bilden på Molly Sanden: "Vad händer?!"
Molly Sandén väntar barn med David Larsson. - Foto: Marcus Gustafsson/TT, Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Molly Sandén fortsätter röra upp känslor på sociala medier. Läs mer här!

Molly Sandén gör inte bara succé genom sin musik, utan även genom sina looks som både syns på röda mattor och på sociala medier. En av artistens senaste looks, som hon hade på sig på årets Ellegala, chockade många följare. Majoriteten uppskattade hennes klänning och bara mage, men en hel del hade också en och annan negativ åsikt om looken. 

"Är det gala för den sämst klädda? Inte snyggt någonstans" och "Nej och åter nej. Borde haft en heltäckande klänning" löd några av de negativa kommentarerna som uttrycktes på artistens InstagramAndra tyckte däremot tvärt om och såg Molly som en "gåva till oss alla"Du kan läsa mer om åsikterna som haglade in efter Molly Sandéns gala-outfit här.

Molly Sandén på Ellegalan 2023. Foto: Christine Olsson/TT

Molly Sandéns gravidbilder väcker känslor på Instagram

Även övriga bilder på Molly Sandén som gravid resulterar i en stor mängd kommentarer. Under varje bild där Sandéns gravidmage syns strömmar det in kommentarer som hyllar hur hon ser ut – och artistens senaste bild är inget undantag. 

"Men SNÄLLAAA", "Men wow snygging", "Sjuk är du!" och "Va ere som händer Molly!?", lyder flera av kommentarerna under bilden.

Även artistens vän Gina Dirawi har lämnat en kommentar under bilden:

"Men moooollly", skriver Dirawi. 


Molly Sandén fortsätter helt enkelt att imponera sina fans och nära och kära med sina gravidbilder, och det återstår att se när gravidbilderna ersätts med bebisbilder som även de troligen kommer ta Instagram med storm!