Intima avslöjandet i Robinson: "Vaknade superkåt"

Dennis Boelius berättar att han fick tillbaka både livs- och sexlusten efter stora måltiden i programmet. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Dennis Boelius kommer med ett minst sagt intimt avslöjande i Robinson. Han berättar bland annat om sexlusten, något som roar de andra deltagarna.

Robinson 2023 börjar närma sig slutspurten och deltagarna har nått sammanslagningen. Årets tävlanden har nu befunnit sig på ön i snart en månad och kämpat mot både hunger och hemlängtan. 

Dennis Boelius intima utspel i Robinson

Men programmet innefattar även en del andra känslor, så som nyfunna vänskaper, interna intriger och sexlust. En som tvingas kämpa emot den sist nämnda är Robinson-deltagaren Dennis Boelius

– Jag vaknade superkåt inatt, jag drömde sjuka drömmar så jag blev tvungen att tänka på fotboll, religion, politik och allt möjligt, säger han i programmet och fortsätter:

– Idag tänker jag bygga ett bås tänker jag. 

Han menar själv på att det handlar om den tidigare auktionen som ägde rum i programmet, där Dennis budade hem diverse auktionsföremål. En skål med chips, ett glas cola, en köttbit med pommes, en öl och ett lyxigt skumbad. 

– Kåthet och livslust ligger jättenära varandra, så han fick ju livet tillbaka lite grann och det är bra, säger deltagren Sanna Strand

Deltagarnas reaktioner efter Dennis ärliga ord

De andra deltagarna tar Dennis uttalande om sexuallusten med ro. Pernilla Block berättar att hon ser det som underhållning.

– Vi har ju Dennis som är oerhört öppen med sin sexualitet och att hjärnan trillat ner i byxorna. Jag tycker att det kan vara lite roligt och lätta upp lite, det är den enda snusk man får här så man får vara glad för det lilla, säger hon.