Efter romansryktet – Filip Lamprecht och Linn Hegdal syns på familjeresa

Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht startar romansrykten
Linn Hegdal och Filip Kaspersen Lamprecht startar romansrykten. - Foto: Instagram @kaspersen / Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Rykten om en romans mellan Filip Kaspersen Lamprecht och Linn Hegdal har återigen startat efter att de synts ihop på en resa till Norge. Läs mer här!

Under Let's Dance 2021 träffades influencern Filip Kaspersen Lamprecht, 26, och professionella dansaren Linn Hegdal, 27 och blev nära vänner. 

Dansaren coachade Filip i programmet och duon tog sig hela vägen till final. I finalen stod det mellan dem och Anis Don Demina som dansade med Katja Lujan Engelholm, och efter en rafflande final var det till slut Filip och Linn som kammade hem segern. 

Förhållandet med Peg Parnevik

Under Let's dance-säsongen var Filip tillsammans med artisten Peg Parnevik. Paret var barndomsvänner och utvecklade senare en kärleksrelation som varade i sex år. Relationen nådde sitt slut under inspelningarna av dansprogrammet och tv-tittarna började då spekulera kring om det rörde sig om en romans mellan Let's dance-vinnarna. Linn var då i en relation med proffsdansaren Jacob Persson

Två år efter uppbrottet, under våren 2023, berättade Peg I podcasten Brottarbröder att hon blev dumpad på sms. 

– Han gjorde slut med mig, jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han sms:ade mig. Det var bara ”you're out”. Det var en chock, jag kom hem och han hade flyttat ut. Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”.

Filip Lamprecht och Linn Hegdal skapar nya romansrykten

Varken Filip Kaspersen Lamprecht eller Linn Hegdal har bekräftat eller nekat till spekulationerna, men vännerna har synts flitigt i varandras omgivning och kommenterat på varandras sociala medier. 

Nu har kärleksryktet återigen börjat florera på sociala medier, det efter att Linn har setts på en bild tillsammans med Filips mamma, Kristin Kaspersen under en familjeresa till Norge. Även Filip har taggats i bilder på Kristins Instagram från samma resa.

Foto: Instagram/@kaspersen.

Om ryktena stämmer eller inte återstår att se, men att Filip och Linn fortfarande umgås tätt ihop är ett faktum.