Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut – berättar om uppbrottet

Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut efter fem år ihop. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Komikern och skådespelaren Ellen Bergström och Bahcelor-profilen Niclas Lij har gjort slut. I ett inlägg på Instagram berättar Bergström om uppbrottet: "Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut.", skriver hon i inlägget.

Ellen Bergström, 33, och Niclas Lij, 37, har gått skilda vägar efter omkring fem år tillsammans. Det berättar Bergström i ett känslosamt inlägg på Instagram.

"Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut.", skriver hon och fortsätter:

"Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader."

Hon berättar även att det som är extra tufft är att gå igenom ett uppbrott när man har barn ihop:

"Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy.. :( inte kul. Det var ju inte så här vi ville att det skulle bli, men vi har fått världens finaste dotter och vi kommer göra allt för att hon ska må bra!"

Ellen Bergström och Niclas Lij blev tillsammans en kort tid efter att han var med i Bachelor 2017. Ellen och Niclas fick dottern Elsy 2020.