Nathalie "Nattid" Danielsson och Kalle Helenius har blivit föräldrar – första bilden på sonen

Kalle Helenius och Nathalie "Nattid" Danielsson.
Nathalie Danielsson och Kalle Helenius har blivit föräldrar. - Foto: Foto: STELLA Pictures/Göran Granlund och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Nattid har blivit mamma. Tillsammans med Kalle Helenius har hon välkomnat sitt första barn till världen. På Instagram visar hon upp familjelyckan och de första bilderna på sonen som fått namnet Frans.

Influencern Nathalie Danielsson, även känd som "Nattid", slog igenom redan som 15-åring på appen Musical-ly, Tiktoks företrädare. 

2021 fann hon kärleken i modellen Kalle Helenius och paret har kilat stadigt sedan dess. Våren 2022 gick Kalle ner på ett knä och friade till Nathalie – som sa ja. 

"Min största kärlek. Det är du och jag mot världen", skrev influencern då på sin Instagram. 

Nattid och Kalle är förlovade

I november samma år som paret kunde berätta att de väntade sitt första barn tillsammans. I en video på Instagram syntes den blivande pappan klappa på Nathalies mage, innan de i slutet av videon höll fram bebiskläder. 

"Pappa och mamma älskar dig med hela sina hjärtan vem du än är där inne. Vi längtar efter dig", skrev hon intill videon. 

Efter en "gender reveal" kunde paret avslöja att det var en liten pojke som skulle äntra familjen, en son som skulle få namnet Frans

Nathalie Danielsson har blivit mamma

Nathalie har tidigare berättat att sonen Frans var beräknad den åttonde juni. Den 15 juni valde bebisen att titta fram.

– 15/06/23 kom vår prins till världen, vår lilla Frans, skriver den nyblivna mamman på Instagram. 

Stort grattis säger vi till Nathalie "Nattid" Danielsson och Kalle Helenius!