Molly Sandéns stora familjelycka – visar upp bebisen för första gången

David Larson och Molly Sandén.
David Larson och Molly Sandén har fått sitt första barn tillsammans. - Foto: Stella Pictures och STELLA Pictures/Göran Granlund.
Dela på Pinterest
Molly Sandén och David Larson har blivit föräldrar. Den nyblivna mamman chockade sina följare med ett bildspel där det nyfödda tillskottet syntes till.

Det var i slutet på januari tidigare i år som artisten Molly Sandén kom med den glada nyheten att hon och pojkvännen David Larson väntade sitt första barn tillsammans. Avslöjande kom först i en video på Tiktok där det stod "Om jag missar så är jag gravid" varpå Molly kastade en pappersboll - och missade. 

Kort därpå delade Sandén den första bilden på Instagram med gravidmagen.

Avklädda bilden väckte starka känslor

Sedan graviditeten offentliggjordes har Molly Sandén inte varit blygsam med att dela bilder på gravidmagen. På den årliga Elle-galan dök artisten upp i en lila kreation, skapad av Alexandra Andersson och Mimi Sandén, som uppmärksammades och möttes av blandade reaktioner eftersom Molly lät magen gå bar. 

"Nej och åter nej. Borde haft en heltäckande klänning", skrev en följare. 

"Vackra Molly! Som en gåva till oss alla inslagen i olika nyanser av lila silkespapper! Du syns ännu bättre och Tack för att Du vill visa upp din fina mage Ta hand om Er!", skrev en annan.

Läs mer: Molly Sandéns avklädda bild väcker starka känslor hos följarna: "Borde haft en heltäckande"

Molly Sandén har blivit mamma

Nu verkar storken ha kommit. Den åttonde juni delade Molly ett bildspel på Instagram, på en av bilderna syns artisten med en bebis i sin famn och på en annan föreställde Molly, David och barnets händer tillsammans. 

Om det är en flicka eller pojke eller vad bebisen heter, väljer Molly Sandén att hålla för sig själv.

Stort grattis säger vi till Molly Sandén och David Larson!