Pojkvännens kärlekshyllning till Zendaya: "Heligt förhållande"

Tom Holland ger Zendaya en kärlekshyllning i ny intervju
Tom Holland ger Zendaya en kärlekshyllning i ny intervju. - Foto: STELLA Pictures/ddp/Justin Ng/Avalon/abaca press
Dela på Pinterest
Det världskända Hollywood-paret Tom Holland och Zendaya hyllar varandra ständigt med olika kärleksförklaringar. Läs mer om parets resa från kollegor till själsfränder här!

Hollywood-paret Zendaya och Tom Holland har varit tillsammans sedan september 2021. De träffades redan år 2016 under inspelningen av Spider-Man: Homecoming och det var absolut inte kärlek vid första ögonkastet, enligt Hollands minne.

I en intervju med Hollywood Reporter mindes han tillbaks på stunden:

“Mitt första möte med Zendaya var väldigt pinsamt faktiskt, för mig. Det var inte min smidigaste stund.”

Nekade rykten om en romans

Under 2017 sågs skådespelarna umgås allt mer och rykten om en romans startade. Båda parterna nekade ryktet flera gånger under året, men fortsatte synas ihop även utanför deras jobb.

Det var inte förens 2021 som paret första gången fångades på bild under en kyss, och i september samma år lade Holland ut en bild som gjorde kärleken officiell.

Tom Hollands kärlekshyllning till Zendaya

Paret har redan innan de gick ut med sin kärlek offentligt varit väldigt stöttande till varandra. De syns ofta på varandras sociala medier med fina texter och i en ny intervju i podcasten Wondery podcast Smartless hyllar Tom Holland återigen Euphoria-skådespelerskan.

"Jag har turen att ha någon som Zendaya i mitt liv," sa Holland. "Det är intressant att ha en romantisk relation med någon som sitter i samma båt som en själv. Jag är lycklig och kär."

Han fortsatte: "Vår relation är något som vi är otroligt beskyddande över och som vi vill hålla så helig som möjligt. Det är vår grej, och det har ingenting att göra med våra karriärer."

Zendaya var Hollands barndomsförälskelse

När Tom Holland fick frågan om vem som var hans barndomsförälskelse var svaret enkelt:

"Zendaya, helt klart."

Det är inte alla som lyckas bli tillsammans med personen man är förälskad i genom tv-rutan, men Tom Holland lyckades!

"Det hjälper absolut att karaktärerna man spelar blir kära."