Misslisibells stora lycka – har gift sig med kärleken Carl

Misslisibell har sagt ja till kärleken Carl Zentio. - Foto: Instagram/@misslisibell.
Dela på Pinterest
Lisa "Misslisibell" Jonsson har gift sig med sin Carl Zentio. På Instagram visar hon upp parets stora lycka.

Lisa Jonsson, även känd som Misslisibell, slog igenom på Youtube redan som 10-åring och var med och banade vägen för dagens influencer-Sverige. Hon har idag hunnit bli 22 år gammal och bor tillsammans med sambon Carl Zentio

Lisa och Carl blev ett par 2019, samma år tog det steget och blev sambos. Youtubern tog sitt pick pack och flyttade från Göteborg till Karlskrona. Hemma hos paret huserar även katterna Alfons och Casper

Då förlovade sig Lisa och Carl

I slutet av augusti 2020 gick Carl ner på ett knä och friade till Lisa – som sa ja. Paret befann sig då på en semester i Borgholm på Öland. 

"När man inser att du vill spendera resten av ditt liv med någon, vill du att resten av ditt liv ska starta så snart som möjligt", skrev hon då på Instagram och refererade till det välkända citatet från kärleksfilmen När Harry mötte Sally.

Misslisibell har gift sig

Den 17 juni 2023 sa Lisa Jonsson och Car Zentio ja till varandra och blev äkta makar. Lisa bar en vit figurnära brudklänning med v-ringning, håret uppsatt i en avslappnad knut och i händerna höll hon en brudbukett med en blandning av eukalyptus och vita blommor.

Foto: Instagram/@misslisibell.

"Och äventyret fortsätter...", skrev Lisa om giftemålet på Instagram. 

Lisa delade med sig av ett klipp från när paret gjorde sig i ordning inför vigseln. 

"Så det här hände...", skrev hon intill videon.

Lisa har tidigare berättat på sin Youtube att paret inte vill ha något stort bröllop, utan snarare ville lägga pengarna på en härlig bröllopsresa tillsammans. 

Stort grattis säger vi till Lisa "Misslisibell" Jonsson och Carl Zentio!