Gift vid första ögonkastet 2023 – så blev parens beslut

Gift vid första ögonkastet 2023 – så gick det för paren
'Gift vid första ögonkastet' 2023 börjar lida mot sitt slut... - Foto: SVT
Dela på Pinterest
Valde Arvid och Ida, Fredrik och Stina samt Alex och Lina att fortsätta vara gifta med varandra? Nu är årets säsong av 'Gift vid första ögonkastet' påväg mot sitt slut och paren har behövt göra stora beslut.

Nu har snart årets upplaga av det populära SVT-programmet Gift vid första ögonkastet nått sitt slut och med det kommer även det stora ögonblicket då samtliga par ska ge ett sista beslut: Vill de fortsätta att vara gifta eller vill de bryta upp äktenskapet? 

Carro och Agust hoppade av Gift vid första ögonkastet

  • Vad gäller paret Agust och Carro, så valde de att gå skilda vägar redan innan inspelningen av programmet tagit slut. Detta för att de, efter en hel del försök, inte lyckades möta varandra i sina olika känslor. 

På Instagram har båda parter uttryckt hur de känner kring uppbrottet:

"Satans bra gick det ju inte. Men det får man vara beredd på när man viger bort sig till en främling. Att det kan gå åt det ena eller det andra hållet. Vi försökte - utan att göra avkall på oss själva. Så med huvudet högt och hjärtat i behåll tackar jag för mig", skriver Agust i ett inlägg på sin Instagram.


Carro skriver bland annat följande om det hela: 

"Sätt dig på tvären. Var obstinat när det behövs. Var rädd om dina gränser. Gör inte saker bara för att de förväntas av dig. Gör inte avkall på dig själv. Säg ifrån."

Så gick det för paren i Gift vid första ögonkastet 2023 

Men för resterande par, närmare bestämt för Arvid och Ida, Fredrik och Stina samt Alex och Lina, fortsatte resan ända fram till slutet.

  • Arvid och Ida valde – efter en stor överraskning som nog inte bara gjorde Ida rejält chockad – att fortsätta sitt äktenskap. 
  • Alex och Lina valde, efter några veckor av upp- och nedgångar med sina känslor, att fortsätta vara gifta. 
  • Fredrik och Stina valde även de att fortsätta sitt äktenskap, detta efter en inte alls lika berg- och dalbaneaktig relation. 

Hur det gick sen, efter att de valt att fortsätta vara gifta och tagit sig hem till sin nya vardag – utan filmkameror, det återstår att se.