Allt om Saga Frisk Sundberg: Bianca Ingrosso, ålder och relationen till Edvin Ryding

Saga Frisk Sundberg arbetar för Bianca Ingrosso.
Saga Frisk Sundberg arbetar för Bianca Ingrosso. - Foto: Instagram/@sagafrisksundberg och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Saga Frisk Sundberg är en av tjejerna som ofta syns till med Bianca Ingrosso. Är du nyfiken på att veta mer om henne? Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om Saga.

Content creatorn och entreprenören Saga Frisk Sundberg är en stigande profil på sociala medier och hänger ofta med Bianca Ingrosso. Men vem är egentligen Saga? Här är allt vi vet om henne. 

Saga Frisk Sundberg ålder – hur gammal är Saga?

Saga är född den 13 december 2003, med andra ord fyller hon 20 år 2023. 

Saga Frisk Sundberg och Bianca Ingrosso

Saga Frisk Sundberg syns flitigt på Bianca Ingrossos sociala medier och av Sagas utsagor jobbar hon nämligen som content creator på Biancas företag. Även vännen Emelie Feola jobbar för Bianca och tillsammans utgör de en gyllende trio. 

Vad är Wordless?

Förutom Bianca Ingrosso AB, arbetar Saga även med sitt egna företag, klädmärket Wordless. Företaget lanserades i november 2021 och skapades efter att grundaren själv lidit av psykisk ohälsa. 

Saga Frisk Sundberg och Edvin Ryding

En återkommande fråga om Saga är hennes koppling till skådespelaren Edvin Ryding. Av Sagas sociala medier att döma verkar duon vara goda vänner och Edvin har även agerat modell för Frisk Sundbergs varumärke. 

Hur lång är Saga Frisk Sundberg?

Under en video på Tiktok har Saga berättat att hon är 171 centimeter lång.