Maxikjol - 12 snygga maxikjolar i butik just nu

Maxikjolar till sommarens alla tillfällen
Maxikjolar till sommarens alla tillfällen - Foto: MQ
Dela på Pinterest
Maxikjolar har seglat upp som en populär modefavorit, ett perfekt plagg för en mer sofistikerad look men även för mer avslappnade tillfällen, som en strandutflykt eller en dag på stan.

Maxikjolar har seglat upp som en populär modefavorit, ett perfekt plagg för en mer sofistikerad look men även för mer avslappnade tillfällen, som en strandutflykt eller en dag på stan. Nedan hittar du tolv snygga maxikjolar för alla sommarens aktiviteter.

Poplinkjolar

Poplin är kända för sin släta och tätvävda struktur, vilket ger kjolarna en polerad och elegant look. Detta material är också mycket lätt och luftigt, vilket gör poplin kjolar perfekta för varmare väderförhållanden och aktiviteter. 

1. Poplinkjol från MQ - 699 kronor

Ett måste i sommargarderoben är en vit maxikjol som går att kombinera med många olika toppar och  överdelar. Passar lika bra på stranden med bikini under, som till sommarfesten i kombination med en söt top i samma stil.. Denna modell från MQ är även producerad av 100% bomull.

Du hittar kjolen här!

2. Poplinkjol från COS - 790 kronor

Denna kjol från COS är tillverkad av luftig poplin av 100% bomull och har en voluminös silhuett och resår i midjan. Kombineras fint tillsammans med en matchande top, även den från COS - du hittar den här.

Du hittar kjolen här!


3. Poplinkjol från & Other Stories - 890 kronor

En svart A-linjeformad poplin kjol skapar en tidlös och elegant look som passar perfekt för olika tillfällen.

A-linjeformen ger även en smickrande passform genom att smalna av vid midjan och vidga sig nedåt, vilket skapar en vacker och smickrande silhuett.

Du hittar kjolen här!

Sidenkjolar

Sidenkjolar är en lyxig och elegant klädval som ger en sofistikerad touch till vilken outfit som helst. Siden ger en vacker fall på kjolen, vilket skapar en feminin silhuett.

4. Figurnära sidenkjol från & Other Stories - 890 kronor

Denna satinmidikjol med en hög slits och en smidigt dold dragkedja på sidan, med en figurnära silhuett vilket ger en elegant och stilren look.

Du hittar kjolen här!

5. Sidenkjol i omlottmodell från MQ - 699 kronor

Denna omlottkjol skapar en feminin som kombinerar elegans med bekvämlighet. Den omlottade designen skapar en smickrande silhuett som omsluter kroppen. 

Du hittar kjolen här!

6. Sidenkjol från Arket - 990 kronor

En klassisk sidenkjol är ett måste i garderoben som ger en sofistikerad och elegant look som passar både till vardag och festligheter.

Du hittar kjolen här!


Stickade kjolar

Stickade kjolar med mönster och texturer skapar en smickrande och tidlös look som passar både till stranden och festligare sammanhang.  

7. Stickade kjol från & Other Stories - 790 kronor

En virkad kjol i fiskbens mönster ger en fin och figurnära silhuett som omsluter kroppen på bästa sätt. En perfekt kjol för en somrig och bohemisk look.

Du hittar kjolen här!

8. Virkad kjol från & Other Stories - 790 kronor

Den virkade kjolen är perfekt att kombinera med en längre kavaj på stan, eller med bikini till stranden. 

Du hittar kjolen här!

9. Stickad kjol från & Other Stories - 690 kronor

Ett perfekt sommarplagg till alla tillfällen, kommer i mjukt ribbat tyg som ger en smickrande och figurnära passform. 

Du hittar kjolen här!

Plisserade kjolar

Plisserande kjolar är en perfekt klä-upp-och-ner plagg som får varje outfit att se extra sofistikerad ut. Kombineras snyggast med en överdel ton i ton 

10. Plisserad kjol från Samsoe & Samsoe - 750 kronor

Denna plisserade kjol med asymmetriskt fall skapar en smickrande silhuett som förlänger benen. Stylas snyggt med en stickad tröja för sena sommarkvällar eller med ett fint linne för en dag på stan eller festligare sammanhang. 

Du hittar kjolen här!

11. Plisserad kjol från COS - 890 kronor

Vad är snyggare än en flowy kjol som valsar fram på gatorna? Matchas snyggast med en krispig vit skjorta och klackar, så blir man garanterat festens färgklick.

Du hittar kjolen här! 

12. Plisserade kjol från & Other Stories - 790 kronor

A-linjeformad maxikjol i chiffong med hög midja och resår. Perfekt för en dag på jobbet under sommarens varma dagar. 

Du hittar kjolen här!