10 snygga tofflor och slip in-skor att bära i sommar

10 snygga tofflor till sommaren
10 snygga tofflor till sommaren. - Foto: Instagram @alexandranilsson / Arket, Iniukii, NA-KD, & other stories
Dela på Pinterest
Här finns tio tips på tofflor och sandaler för dig som tycker om att vara både bekväm och snygg!

Det är inte mycket som slår ett par snygga klackar, men det är många av oss som gärna slipper smärtan av att gå i dem – då är tofflorna din bästa vän.

Klä upp dina outfits i sommar med ett par riktigt snygga tofflor, oavsett om det är till klänning eller byxor. Med denna typen av sko kan du få det att både se elegant och ledigt ut, och beroende på vilken modell du väljer kan skon passa till alla tillfällen.

Vi har tagit ut och listat våra bästa tips på snygga tofflor till sommaren, fortsätt läs nedan så kanske du hittar precis det paret du letar efter!

Våra tips på sommarens snyggaste tofflor

1. Lädertofflor från NA-KD

De här skorna är krokodilmönstrade och har en fyrkantig tå. De har en öppen häldesign med en bred rem och är gjorda av getläder. Stilrena och perfekta till alla tillfällen.

Skorna kostar 599 kronor och du hittar de här.

2.Slipper Knot Lino från INIUKII

Snygg trendig toffla från Iniukii med öppen tå, formad sula och knytdetalj på ovansidan. Perfekta för en dag på stranden.

Skorna kostar 1 499 kronor och du hittar de här.

3. Platåtofflor från NA-KD

De här snygga tofflorna har en fyrkantig tå, en bred rem och platåklackar. De passar riktigt bra till en långklänning eller ett par jeans.

Skorna kostar 649 kronor och du hittar de här.

4. Linnesandaler från ARKET

Minimalistiska sandaler i linne med fyrkantig tå och läderdetaljer. Innersulan är gjord av läder och är lätt vadderad för extra komfort.

Skorna kostar 599 kronor och du hittar de här.

5. Flätade tofflor från INIUKII

Dessa är sommarens kanske trendigaste tofflor. Den flätade designen gör de somriga och avslappnade, men går att bära lika bra till uppklädda tillfällen. De går att köpa med eller utan stenar.

Skorna kostar 2 299 respektive 2 399 kronor och du hittar de här och här.

6. Tiger Eye Open Toe från KASTI Studios

En härlig toffla att bära inomhus som utomhus. Skinnet är i ett tunt läder som kommer att kännas som en handske på foten. De är öppna i tån på denna modell för extra ventilation. Fodret är helt i kalvskinn.

Skorna kostar 1 700 kronor och du hittar de här.

7. Sandaler med remmar från NA-KD

Den här lågskon har en slip on-design och en tunn sula. Med fyrkantig tå, en strassutsmyckning på remmarna och en slimfit passar den perfekt till uppklädda tillfällen.

Skorna kostar 599 kronor och du hittar de här.

8. Vävda sandaler från & other stories

Dessa vävda lädersandaler är den perfekta skon till ett par kostymbyxor eller en elegantare outfit. Den beiga färgen är somrig och mönstret ligger snyggt på foten.

Skorna kostar 890 kronor och du hittar de här.

9. Läderslides från & other stories

Ett par läderslides med vadderade remmar i läder och knutar. Vadderade innersulor och platt klack. Dessa är ett perfekt alternativ för den som vill ha utseendet av en klacksko, men slippa gå i klack.

Skorna kostar 890 kronor och du hittar de här.

10. Mardale Sandal från GANT

Ett perfekt alternativ till den som är ute efter något annat än den klassiska Birkenstocktofflan. Den är trendig, skön och går att justera. Para dessa ihop med ett par snygga blåa jeansshorts eller ett par cykelbyxor så är du good to go!

Skorna kostar 1 399 kronor och du hittar de här.