Han är Antonija Mandirs nya kärlek

Antonija Mandir har funnit kärleken igen. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures/Jari Kantola.
Dela på Pinterest
Efter uppbrottet med Oliver Hunt syns Antonija Mandir med en ny kille. Nu visar hon upp nya kärleken på Instagram.

Antonija Mandir slog igenom i dokusåpan Ex on the Beach 2017 och har sedan dess blivit en etablerad influencer och entreprenör. I programmet föll hon för deltagaren Jack Stengel-Dahl, duon blev ett par som varade i närmare tre år innan de gick skilda vägar. 

Läs mer: Allt om Antonija Mandir: Pojkvän, uppväxt, karriär och tv-program

Mandir fann då kärleken i realitydeltagaren Oliver Hunt och paret syntes flitigt tillsammans under en tid, innan relationen senare nådde ett slut 2022. 

Han är Antonija Mandirs nya kärlek

Trots att influencern tidigare har varit generös med att dela med sig av sitt liv på sociala medier har Antonija, sedan uppbrottet med Hunt, varit förtegen med sitt kärleksliv. 

Men under våren kunde hon avslöja att hon blivit kär på nytt. Mandir fick nämligen frågan om hon var kär av en följare på Instagram, varpå hon svarade med att hon var förälskad med en bild på nya kärleken utan att avslöja killens identitet. 

Vem den lycklige mannen var, valde influencern valt att hålla för sig själv – tills nu. Efter små hintar har Antonija Mandir visat ansiktet på killen som fångat hennes hjärta. Mannen finns bakom användarnamnet @valencia.eller och paret verkar onekligen trivas tillsammans. 

Antonia Mandir har inte bekräftat relationen. 

Foto: Instagram/@antonijamandir.