Hanna Friberg svarar på barnfrågan: "Känns väldigt..."

Hanna Friberg ger svar på frågan om barn i framtiden. - Foto: Instagram @hannafriberg / Stella Pictures
Dela på Pinterest
Influencern Hanna Friberg ger svar på tal angående frågan om barn i framtiden, – vill hon ha några? Läs mer här!

Poddaren och influencern Hanna Friberg har det senaste året varit öppen med det hjärtekross hon har gått igenom efter uppbrottet med sitt ex. Nu är hon ansiktet utåt för att romantisera livet och gör allt hon kan för att vända sitt "heartbreak" till något gott.

I podcasten Måndagsvibe, som hon driver tillsammans med influencern Lovisa "Lojsan" Wallin, är Hanna öppen med hur hon lever sitt singelliv till fullo och väljer att njuta av tiden. 

I en händelse på Instagram frågade influencern vad hennes följare undrar om henne, och nu svarar hon på den populära frågan – vill hon ha barn?

"Väldigt långt borta"

På frågan om barn svarar influencern att det än så länge känns väldigt långt borta, men att hon vill ha barn i framtiden.

"Jo men det vill jag, men det känns ju väldigt långt borta eftersom att jag först måste hitta en karl", svarar hon på frågan och fortsätter sedan: 

"Men istället för att stressa upp mig försöker jag njuta av perioden jag är i nu. Njuta av heartbreak-gnistan och tänka att jag kanske aldrig kommer få uppleva heartbreak igen?"

Influencern vill helt enkelt ta vara på sina år genom att leva livet med sina tjejkompisar och som hon själv skriver; "Känna. Gråta. Skratta och leva."

Helt rätt tycker vi och vi önskar Hanna all lycka i framtiden!

Foto: Instagram @hannafriberg