Janni Delérs glädjebesked: "Äntligen"

Janni Delér och Jon Olsson flyttar isär drygt ett år efter uppbrottet. - Foto: Youtube/@jannideler och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Drygt ett år efter uppbrottet började Janni Delér att planera flytten från ex-maken Jon Olsson. I sin podcast berättar hon nu att hon äntligen hittat ett nytt hem.

Det var 2022 som influencerparet Janni Delér och Jon Olsson berättade att de gått skilda vägar. Ex-makarna höll ihop i elva år och fick barnen Leon och Leia tillsammans. 

Efter skilsmässan valde de att fortsätta bo med varandra för barnens skull. I en video på Youtube förklarade Janni att det till en början handlade om att barnen varit med om flera omställningar under den senaste tiden och att de ville bespara dem ytterligare en omvälvande livsförändring. Men drygt ett år senare landade de i beslutet att flytta isär

– Låt oss säga att vi träffar någon, om någon träffar någon annan. Hur kommer den personer reagera på att leva bredvid ens ex, sa hon i videon.

Läs mer: Janni Delér visar upp lyxhuset i Nacka – se bilderna 

Janni Delérs nya hus

Till en början var Delérs plan att köpa ett eget hus, men vad ödmjuk inför att det kunde ta tid eftersom hon var kräsen med sitt framtida hus standard. Därefter ändrade hon riktning. I sin podcast Two of a kind, som hon har med syster Michaela Delér, har Janni istället börjat leta efter hus att hyra under tiden hon letar ett hus att köpa.

Veckor av letande nådde sin ände när influencern kom i kontakt med en familj som letade efter en ny hyresgäst. Processen gick snabbt och inom en vecka var papprena påskrivna. 

– Förra veckan hittade jag ett hus att hyra. Jag signade det i lördags och jag får flytta in på fredag, säger Janni i podcasten och förtydligar att det är ett hyreshus.  

– Det är alltså ett hyreshus, jag hyr ett hus. 

Janni Delér beskriver huset som stort och fint, med uteplats, bubbelpool och hemtrevlig inredning.

– Väldigt trevligt känns det, äntligen.