Molly Rustas avslöjar könet på bebisen i magen

Molly Rustas.
Molly Rustas ska bli tvåbarnsmamma. - Foto: Instagram/@mollyrustas och Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Molly Rustas är gravid med sitt andra barn. På Instagram berättar den blivande tvåbarnsmamman att sonen Charlie ska bli storebror till en...

I början av augusti meddelade influencern Molly Rustas att hon och ex-fästmannen Ross Andrew Paquette valt att separera efter närmare fem år tillsammans. Paret, som förlovade sig på nyårsafton 2020, har ettåriga sonen Charlie ihop.

"Jag och min fästman har separerat. Livet blir inte alltid som man tänkt sig – det är tid att läka", skrev hon då på Instagram. 

Molly Rustas väntar sitt andra barn

Några dagar efter att Molly berättade om parets separation, kom nyheten att hon är gravid med sitt andra barn. Med ett videoklipp på den blivande tvåbarnsmamman och hennes son delade hon sin gravidlycka. 

"Jag ser framemot att få se dig bli storebror", skrev hon till klippet. 

Avslöjar bebisens kön

Influencerns bebisavslöjande bemöttes med kärlek och lyckoönskningar från följarna, något som Rustas utryckte sin tacksamhet över. 

"Jag är mållös – jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över att ha så många fina följare och människor runt omkring oss", skrev hon i en inlägg på Instagram. 

Snart kunde Molly Rustas även berätta om sonen Charlie ska bli storebror till en liten pojke eller ficka och krabaten i magen visar sig vara en tjej.