Allt om Bingo Rimér: Barn, nya reality-serien och relationen med Julia Franzén

- Foto: STELLA Pictures/Larsa Norman, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Bingo Rimér är just nu aktuell med nya realityserien "Bingo & Julia" där tittarna kommer att få följa parets vardag. Här är allt du behöver veta om honom!

Bingo Rimér: Ålder

Bingo Rimér föddes 1975, vilket gör att han fyllde 48 år 2023. Han firar sin födelsedag den 23 juni.

Bingo Rimér: Barn

Bingo Rimér har tre barn från tidigare förhållanden. Den 20-åriga dottern Nova har han tillsammans med Erika Heizinger, samt sönerna Ringo, 13, och Rambo, 9, tillsammans med Katrin Zytomierska

Bingo Rimér: Relationen med Julia Franzén 

Bingo Rimér och Julia Franzén började träffades hösten 2020, men romansen tog slut endast några månader senare. Franzén kommenterade då uppbrottet i en frågestund på Instagram:

”Bingo är en fantastisk person och fortfarande min vän men vi vill inte samma sak i livet och har inte samma syn på hur vi vill ha en relation”, skrev hon vid tidpunkten. 

Efter Julia Franzéns medverkan i Bachelorette Sverige hittade dock paret tillbaka till varandra och i början av 2022 gick de ut med sin relation. Drygt ett år senare, i maj tidigare i år, förlovade sig paret. 

Bingo Rimér: Relationen till Katrin Zytomierska

Bingo och Katrin Zytomierska var ett par i över sex år och har tillsammans sönerna Ringo och Rambo. 2015 valde paret att gå skilda vägar, men har fortsatt vara nära vänner. Bland annat reser ex-paret ihop och har även haft podcasten ”Relationspodden 2.0 – med Bingo & Katrin” tillsammans. 

Om kommande realityserien "Bingo & Julia" 

Tidigare i sommar avslöjade Bingo Rimér och Julia Franzén i TV4:s Nyhetsmorgon att de tackat ja till sin egen realityserie. "Bingo & Julia" kommer att kunna ses på Prime Video, kommer att ge tittarna en exklusiv inblick i parets vardag fylld med både skratt och utmaningar. Tittarna kommer att få följa paret i Stockholm, Marbella och Jämtland, samt få en inblick i deras livliga och unika familjeliv.

– När vi fick frågan kändes det väldigt självklart. För mig är det nästa steg, att man ska få följa våra liv. Vi har ju delat med oss väldigt mycket av oss och våra familjer på sociala medier men nu kommer folk få väldigt mycket mer, sa Franzén i Nyhetsmorgon i samband med avslöjandet. 

Realityserien har premiär på streamingplattformen Prime Video den 25 augusti 2023.

Bingo Rimér på Instagram

Du hittar Bingo Rimér på Instagram under namnet @bingorimer.