Kenza Zouiten visar upp nya huset – se bilderna på villan här

- Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg, Instagram/@kenzas, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Influencern Kenza Zouiten och maken Aleks köpte i början av året ett nytt lantställe – en fantastisk gård i Norrtälje utanför Stockholm. Nu delar Kenza för första gången med sig av bilder inifrån familjens nya drömhus.

I oktober 2022 delade influencern Kenza Zouiten Subosic, 32, med sig av sitt och maken Aleksander Subosic senaste bostadsköp – en fantastisk gård i Norrtälje norr om Stockholm. Kenza berättade i en vlogg på Youtube att familjen flyttar från sitt tidigare lantställe, ett pittoreskt torp i Roslagen, till följd av att familjen vuxit ur det och behövde något större. 

– Jag ska försöka att inte ha dåligt samvete vad gäller vårt lilla torp där ute, som jag också älskar. Men vi växer ur det helt enkelt och behöver ett större ställe, sa Kenza då. 

Renovering sedan februari 

Paret fick tillträde till det nya lantstället i början av året, närmare sagt i februari. Sedan dess har huset renoverats för fullt.


Men nu delar Kenza den glada nyheten att huset äntligen redo att flytta in i.

"VI HAR FLYTTAT IN!! Igår flyttade vi ut från vårt gamla lantställe, och flyttade in till vårt nya som vi har renoverat ett tag. Fortfarande lite smågrejer kvar att fixa i huvudbyggnaden, samt att poolområdet och gästhuset inte är helt färdiga så vi fortsätter med renoveringen, MEN nu kan vi faktiskt åka ut dit. Så nöjd med hur allt blev och jag är supersugen på att fixa inredningen. Visar mer senare!", skriver Kenza på Instagram. 

Bilderna inifrån nya lantstället