Allt du vill veta om Kishti Tomita: Ålder, längd och så mycket tjänar hon

- Foto: Christine Olsson/TT, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Hur gammal är Kishti Tomita, vilka artister har hon arbetat med och hur mycket tjänar hon? Det och mycket mer kan du läsa om här!​

Kishti Tomita, den karismatiska och ofta färgstarka jurymedlemmen i Idol, har under årens lopp blivit ett av de mest igenkännliga ansiktena i svensk underhållningsindustri. Kishti Tomita blev känd genom hennes debut som jurymedlem i Idol 2004 och är nu tillbaka i tv-rutan ännu en säsongMen vem är Kishti utanför tv-rutan? Läs vidare för att få reda på allt vi vet!  

Kishti Tomita – hur gammal är hon?

Kishti Tomita är född 19 november 1963, vilket innebär att hon fyller 60 år 2023. 

Kishti Tomita – var bor hon?

Kishti Tomita är född i Stockholm och uppvuxen i Handen i Haninge. Idag bor hon på Mariatorget i Stockholm.

Kishti Tomita – hur lång är hon?

Kishti är 154 cm lång. 

Har Kishti Tomita någon partner?

Kishti Tomita är sedan 2012 tillsammans med den 20 år yngre pojkvännen Souleymane Toure. Paret är sambor och bor tillsammans på Mariatorget i Stockholm. 

Har Kishti Tomita barn?

Kishti Tomita har inga barn. I en tidigare intervju med Allas har hon berättat om sorgen i beslutet att inte skaffa egna barn. 

– Det var jobbigt under många år och länge kunde jag inte prata om det. Men processen har varit svår, kanske är det lättare att erkänna hur svår när man har kommit ur den, när hormonerna har lagt sig lite. Nu är jag på andra sidan, både fysiskt och emotionellt, sa Kishti då.

Vad jobbar Kishti Tomita med utanför Idol?

I grunden är Kishti Tomita utbildad kompositör och sångare, men arbetar idag främst som professionell röstcoach. 

Vilka artister har Kishti Tomita arbetat med under sin karriär?

Under Kishti Tomitas långa karriär som röstcoach har hon arbetet med artister som Robyn, Peter, Loreen, Måns Zelmerlöw, Paula Abdul och Lisa Miskovsky.  

Hur mycket tjänar Kishti Tomita?

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Kishti Tomita en fastställd förvärvsinkomst på 386 200 kronor 2022. Utslaget på årets tolv månader blir det en månadslön på omkring 32 000 kronor. Hon hade även ett underskott på 28 307 kronor det året. 

Vad heter Kishti Tomita på Instagram?

Du hittar Kishti Tomita på Instagram under användarnamnet @kishtitomita.