Brita Zackari: Barn, föräldrar, huset i Frankrike och så mycket tjänar hon

Brita Zackari: Barn, föräldrar, huset i Frankrike och så mycket tjänar hon
Här kan du läsa mer om Brita Zackari!
Dela på Pinterest
Hur många barn har Brita Zackari, vad har hon och Kalle Wahlström köpt för hus i Frankrike och hur mycket tjänar hon? Det och mycket mer hittar du här!

Medieprofilen Brita Zackari har jobbat i mediebranschen i många år och medverkat i allt från radioprogrammet "Rix Morronzoo", till TV3-programmet "Inte OK!". 

Tillsammans med sin man Kalle Wahlström har hon också gjort flertalet produktioner för SVT: "Kalles och Britas sex liv", "Kalles och Britas hälsoresa" samt "Hjälp, vi har köpt en bondgård!".

Brita Zackari: Ålder

Brita Zackari är född den 13 juni 1982. Hon fyllde alltså 41 år 2023.

Gift med Kalle Wahlström 

Sedan 2011 är Brita Zackari gift med tidigare nämnda Kalle Wahlström. Bröllopet ägde rum på ett berg och hade sedan bröllopsfest i trädgården vid det torp paret då ägde, det skrev Brita på sin blogg när det begav sig. 

Brita Zackari: Barn 

Kalle Wahlström och Brita Zackari har två barn ihop, Björn och Essa. Kalle har även en son sedan ett tidigare förhållande med journalisten Jonna Bergh, sonen Glenn

Brita Zackari: Föräldrar  

Båda Brita Zackaris föräldrar var journalister. De är bosatta i Umeå, staden där Brita och hennes syster växte upp.  

Syster 

Brita har en syster som heter Anna-Carin Zackari.

Så mycket tjänar Brita Zackari 

Enligt uppgifter som Modette tagit del av hade Brita Zackari en fastställd förvärvsinkomst på 616 600 kronor 2022. Utslaget på årets tolv månader ger det en lön på omkring 51 000 kronor. Hon hade även ett överskott av kapital på 165 156 kronor det året.

Kalle och Britas hus i Sorunda 

Familjen Zackari-Wahlström bor med sina tre barn på en gård i Sorunda i Sörmland. 

Tidigare bodde familjen i ett radhus strax utanför Stockholm. De ägde även ett torp i Sörmland innan de köpte den ovan nämnda gården – den som idag syns i tv-programmet "Hjälp, vi har köpt en bondgård!".

Brita och Kalles hus i Frankrike 

I juni 2022 berättade Brita Zackari att hon och Kalle köpt hus i södra Frankrike. Det var i podcasten "Ofult hemma", som Brita driver med Kakan Hermansson, som husköpet avslöjades:

– Jag och Kalle har ju en ny familjemedlem på gång, sa hon i podcasten och fortsatte sedan:

– Det är att vi två har köpt ett hus i Frankrike. Det här är så jävla kul och konstigt.

Hon beskrev då huset som väldigt nedgånget.