Bianca Ingrossos bästa vän Saga utpressas på pengar

Saga Frisk Sundberg är både en nära vän och kollega till Bianca Ingrosso.
Saga Frisk Sundberg är både en nära vän och kollega till Bianca Ingrosso. - Foto: Instagram/@sagafrisksundberg, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Saga Frisk Sundberg har snabbt blivit ett välkänt ansikte efter att ha synts en hel del på Bianca Ingrossos sociala medier den senaste tiden. Nyligen delade Bianca att Saga blivit utpressad på pengar till följd av att ha fått sitt Instagram-konto hackat.

Saga Frisk Sundberg, 19, har snabbt blivit ett välkänt ansikte för de som följer Bianca Ingrosso på sociala medier. Under sommaren har duon hängt tätt ihop och bland annat rest till Palma och Ibiza tillsammans. Förutom att vara goda vänner arbetar Saga även som content creator på Biancas företag – Bianca Ingrosso AB.  

Utpressad på pengar

Nyligen delade Bianca att Sagas Instagram-konto har blivit hackat och att hon även blivit utpressad på pengar. Bianca vädjar till sina följare i en Instagram-story att höra av sig ifall någon har möjlighet att hjälpa bästa vännen att få tillbaka kontot. 

"Saga har blivit hackad och utpressad på pengar, så om någon har en kontakt på META som kan hjälpa oss så skulle vi verkligen uppskatta det!", skriver Bianca Ingrosso. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso

Vi hoppas att allt löser sig och att Saga snabbt får sitt konto tillbaka.