Gravida Nicci Hernestig och pojkvännen Andreas har gjort slut: "Bottenlös tomhet"

Gravida Nicci Hernestig och pojkvännen Andreas har gjort slut: "Bottenlös tomhet"
Love Island-paret går skilda vägar. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola, Jakob Dahlström/TV4
Dela på Pinterest
Love Island-paret Nicci Hernestig och Andreas Deak, som väntar sitt första barn tillsammans, har gjort slut. Nu berättar de om uppbrottet på sina sociala medier.

Nicci Hernestig och Andreas Deak fann kärleken i årets upplaga av TV4:s dejtingprogram "Love Island". En tid efter att programmet nått sitt slut berättade paret att de väntar sitt första barn tillsammans. 

Nu kommer de med ytterligare ett besked: De har gjort slut. 

Det är i ett inlägg på Instagram som Nicci Hernestig berättar om uppbrottet:

"Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont.", skriver hon och tillägger sedan:

"Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne."

Andreas Deak har även han uttalat sig om uppbrottet på sociala medier:

"Livet blir inte alltid som man tänkt sig utan livet blir vad man gör det till. Livet just nu ger oss prövningar som vi behöver ta oss igenom. Det positiva är att vi ska få en dotter. Hur framtiden ser ut får tiden utvisa", skriver han i ett inlägg.


Nicci Hernestig deltog nyligen i TV4-programmet "Förrädarna". Hon har, förutom tidigare nämnda "Love Island", även deltagit i "Paradise".