Kylie Jenner och Timothée Chalamet bekräftar kärleken – kysstes öppet på konsert

- Foto: STELLA Pictures/Avalon, STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Redan tidigt i våras började det florera rykten om att stjärnorna Kylie Jenner och Timothée Chalamet dejtar. Men det var först under Beyonces kändistäta konsert tidigare i veckan som paret visade upp sin kärlek för offentligheten för första gången.

Det var minst sagt kändistätt när Beyonce spelade i Los Angeles under måndagkvällen tidigare i veckan. I publiken skymtades bland annat Justin och Hailey Bieber, Kendall Jenner, Kim Kardashian och Zendaya. Men de två kändisar som drog allra mest uppmärksamhet till sig var realitystjärnan Kylie Jenner, 26, och skådespelaren Timothée Chalamet, 27. Kändisarna, som ryktats dejta sedan tidigt i våras, har varit noga med att inte synas tillsammans i offentligheten. Men under måndagen visade de för första gången upp sin kärlek offentligt när de stod tätt hopslingrade under hela kvällen. 

Kylie och Timothées offentliga kyss

Kylie och Timothée stod inte bara tätt ihop och trivdes i varandras sällskap — de syntes även hålla om varandra och kyssas flertalet gånger under kvällen. Flera videor på stjärnornas intima stund sprids nu på sociala medier, men paret har fortfarande varken bekräftat eller dementerat relationen. 

Kylies relation till ex-pojkvännen Travis Scott

Kylie och ex-pojkvännen Travis Scott har barnen Stormi, 5, och Aire, 1, tillsammans. Ex-paret har haft ett av-och-på-förhållande sedan 2017 och avslutade relationen för första gången under 2019. De återförenades året därpå, men gjorde slut igen i början av 2023. Numera ska paret bara ha en vänskaplig relation till varandra.