Så ser Tilde De Paula Ebys fyra barn ut idag

Tilde de Paula Eby har fyra barn, där ibland 18-åriga dottern Naemi.
Tilde de Paula Eby har fyra barn, där ibland 18-åriga dottern Naemi. - Foto: Christine Olsson/TT
Dela på Pinterest
Den folkkära programledaren Tilde De Paula Eby är mamma till fyra barn – sönerna Elian, Zion och Ilyah samt dottern Naemi. Är du nyfiken på hur barnen ser ut idag? Läs då vidare!

Tilde De Paula Eby, 50, är en av Sveriges mest älskade och framstående TV-personligheter. Hon ägnade 17 år åt att vara ansiktet utåt för Nyhetsmorgon på TV4, innan hon 2018 lämnade morgonsoffan för att leda Efter fem, TV4:s eftermiddagsprogram. Från 2021 har hon dessutom stått som värd för sin egen livesända talkshow, Tilde, på samma kanal.

Utanför jobbet är Tilde även en hängiven mamma till fyra barn. Hon har två äldre söner, Elian, 23, och Zion, 22, med sin tidigare partner Daniel Möllberg. Hon har även dottern Naemi, 18, tillsammans med exet Fredrik Bjuhr. Idag delar Tilde sitt liv med maken Thomas de Paula Eby, som hon har sonen Ilyah, 12, tillsammans med. 

Så ser Tildes tre söner ut idag

Tidigare i veckan delade Tilde ett inlägg på Instagram där hon gratulerade yngsta sonen Ilyah på 12-års dagen.

"Liten har blivit stor!!! Känns som nyss! När dina syskon välkomnade dig och ni bildade LIVETS Fyrklöver! Nu har du vuxit om mig! I sig kanske ingen jättebedrift, men mäktigt för mig. Du gör världen bättre och livet roligare! Ständigt med en boll vid fötterna, ett instrument i händerna och solsken i själen! Grattis på 12-årsdagen @ilyahdepaulaeby. Till oändligheten - och vidare!", skriver hon.

Även när sonen Zion fyllde 21 i juli förra sommaren, delade Tilde ett inlägg på Instagram där hon hyllade sonen. På bilden syns båda de äldre sönerna, Zion och Elian. 

”Stökigt. Ljuvligt. Vi firar BÄSTA Zion på 21-årsdagen! Jag slås igen av den svindlande insikten om att jag fått den största gåvan… Att få vara din mamma. Tack”, skriver hon.

Så ser Tildes dotter ut idag

I samband med dottern Naemis 18-årsdag i början av året, delade Tilde ett inlägg på Instagram för att uppmärksamma dotterns stora dag

"18 år!!! Min lilla! Ingen som du älskling! Till oändligheten och vidare! Alltid! Grattis på födelsedagen", skriver hon.

Tilde om relationen till barnens pappor

Totalt har Tilde De Paula fyra barn med tre olika pappor. Under en intervju med Femina från 2021, delade Tilde med sig av sina erfarenheter kring att samordna livet med barnens olika fäder.

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar. De kliver in och blir en del av mina barns liv, berättade Tilde för tidningen.