Idol-paret Nike Sellmar och Albin Tingwall går skilda vägar

Nike Sellmar och Albin Tingwall träffades under inspelningen av Idol 2022.
Nike Sellmar och Albin Tingwall träffades under inspelningen av Idol 2022. - Foto: Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Nike Sellmar och Albin Tingwall träffades under inspelningen av Idol 2022 och blev kort därefter ett par. Tidigare i veckan gick Nike ut med att kärleksparet nu har valt att gå skilda vägar.

Nike Sellmar, 28, och Albin Tingwall, 20, fick upp ögonen för varandra när de båda deltog i musiktävlingen Idol 2022. I finalen ställdes de mot varandra, där Nike slutade som vinnare. Kort därefter gick duon ut med att de var ett par. 

Nike Sellmar och Albin Tingwall har gjort slut

Tidigare i veckan gick Nike Sellmar ut med att paret nu valt att gå skilda vägar efter nästan ett års tid tillsammans. Hon berättar om beslutet i ett inlägg på Instagram.

"Jag har något tråkigt att berätta. Jag och Albin har gjort slut. Ni vet ibland när man måste göra saker för sin egen skull, trots att man har så mycket kärlek för en person. Så blev det den här gången. Ingenting är svart och vitt. Jag har så mycket kärlek för Albin och kommer alltid att ha det.", skriver hon. 

"Har satt en standard för hur jag vill ha det i en relation"

Längre ner i inlägget hyllas Albin av Nike för att ha fått henne att känna sig respekterad och accepterad genom hela deras förhållande. 

"Han är unik i att ha fått mig att känna mig så respekterad och accepterad för mina känslor. Det är något som är jobbigt att inte få ha kvar. Men han har satt en standard för hur jag vill ha det i en relation. Det är jag så tacksam för", skriver Nike. 

Hon berättar även att Albin är en av de roligaste personerna hon vet och att han har fått henne att skratta även under uppbrottet: 

"Han är även en av de roligaste människorna på denna jord, och även i vårt uppbrott har han fått mig att skratta som bara ett fåtal människor på denna jord kan få mig att skratta".