Edvin Rydings första ord om kärlekslyckan: "Det är..."

- Foto: Stefan Jerrevång/TT, Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Många kanske känner igen Edvin Ryding från Netflix-succén "Young Royals". Nu är han aktuell med den nya katastroffilmen "Avgrunden", som bland annat Tuva Novotny medverkar i. Inför förhandsvisningen av filmen avslöjar skådespelaren att han har funnit kärleken.

Edvin Ryding i nya filmen "Avgrunden"

Den 20-årige skådespelaren Edvin Ryding har minst sagt gjort sig ett namn inom skådespelarvärlden, framför allt tack vare hans medverkan i den populära Netflix-serien Young Royals. Edvin har även gjort succé i tv-serier som Gåsmamman och Älska mig. Nu är han aktuell i den nya katastroffilmen Avgrunden där han spelar mot stjärnor som Tuva Novotny.

I en intervju med Hänt, inför förhandsvisningen av Avgrunden, delar Edvin med sig av sina tankar inför den kommande filmen samt öppnar upp om sitt kärleksliv.

Edvin Rydings kärlesbesked

Skådespelaren beskriver känslan inför premiären av filmen som en ordentlig blandning av känslor. Sedan uppmanas han att betygsätta sitt kärleksliv mellan ett och fem, och det är då det visar sig att Edvin har det riktigt härligt på den fronten just nu. Edvin Ryding ger nämligen kärlekslivet högsta poäng, och när han får frågan om hur länge han varit kär svarar han att han inte riktigt har koll på det:

– Ja det är... Vem vet alltså! Tid är ju svårt att definiera, tycker du inte?

När han däremot får frågan vem personen i fråga är, väljer han att hålla det för sig själv.

– Det pratar jag helst inte om. Det... det känns eget, säger Edvin Ryding till Hänt